Piramit Haber

Drogba şampiyonluk sonrası ilk kez konuştu!

Spor

Galatasaraylı Drogba,gündeme dair değerlendirmelerde bulundu!

 GSTV'ye konuk olan Galatasaraylı Didier Drogba; şampiyonluk ve gündeme dair konular hakkında konuştu.
"Çok mutluyum. 5 aydır buradayım. Aslında yarı şampiyon sayılırım. Ligin ilk yarısında burada değildim. Ama şampiyon takımın parçası olmak mutluluk verici." 

"Sosyal medyada insanları eğlendirmek beni mutlu ediyor."

"İnsanlara saygı gösterirseniz karşılığını alırsınız. Sportif direktörlüğü konuşmak için erken. Hala futbol oynamak istiyorum. Ama Başkan Ünal Aysal'ın beni sportif direktörlüğe layık görmesi beni onurlandırdı."

"Takımda ben, Wesley, Hamit, Burak ve Selçuk gibi iyi frikikçiler var. En önemli şey gol atmak. Gol atmak için oynuyoruz. Önemli olan frikikleri kimin attığı değil gol olması."

"Fatih Terim ile olan bağımız her geçen gün güçleniyor. Karşılıklı saygı duyuyoruz birbirimize. Bana inanılmaz güven veriyor. Benim fikirlerimi sorması çok önemli."

"Futbol sadece bir spor; bunun unutulmaması gerekir. Ama bazen insanlar kendilerini kaybedebiliyor. Fair-play futbolda olması gereken bir konu. Futbol insanlarla oynanan ve duyguların yoğun olduğu bir spor."

"Gol sevincimi ilk yaptığımda kollarımı yana doğru daha fazla açıyordum. Gol sevincimi oğlumdan görerek yaptım."

"Futbol benim tutkum; işim değil. Futbol oynadığım için kendimi şanslı hissediyorum. Şimdiki çocuklar futbolu zengin olmak için oynuyor. Ben öyle değilim."

"Tatil döneminde ülkemde ailemle zaman geçirip dinleneceğim."

"Oynadığım tüm takımlarda elimden geleni yapmaya çalıştım. Yüzde yüzümü vermeye çalışıyorum. Bu nedenle de oynadığım takımlarda taraftarla aramızdaki bağ gelişiyor."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.