Piramit Haber

Dokuz çok kritik maçımız var

Spor

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde 9 kritik maça daha çıkacaklarını söyledi...


SİVAS

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, kendileri için kupanın önemli olmadığını ifade ederek ''Bizim için lig önemli. Önce ligde iyi bir konuma gelmemiz gerekiyor. Ligdeki maçlarımızı çok iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Bizim hedefimizde ilk önce lig var. Kupayla ilgili bir düşüncemiz yok'' diye konuştu.

Zor bir lig yaşandığını belirten Çalımbay, çok çok dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

''Dokuz çok kritik maçımız var. Herkesin bireysel olarak kapasitesinin üzerine çıkması ve hazır olması gerekiyor. Hazır olmayan arkadaşlarımıza da açık açık söyledik, 'oynamasın, gitsin otursun' diye. Çünkü bizim kimsenin kaprisini çekecek, mazeret kaldıracak durumumuz yok. İlk final maçımız Akhisar Belediyespor'a karşı. Çok zor bir maç olacak.''

Çalımbay, karşılaşmanın Akhisar Belediyespor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak olmasının her iki takım açısından dezavantaj oluşturacağını sözlerine ekledi.

Öte yandan Sivasspor, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanı izlemeye gelen Ulaş Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileri Çalımbay'a çiçek verdi. Öğrenciler, futbolcularla fotoğraf çektirdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.