Piramit Haber

Diego'nun yeri garanti!

Spor

Derbi öncesi en çok merak edilen soruyu Fenerbahçe'yi adım adım takip eden Yusuf Dursun yanıtlıyor... Başkan Aziz Yıldırım büyük uğraşlar verdiği Brezilya'lı için, “Tek ve nokta transferimiz” dedi. Taraftarlar da artık Brezilya'lı yıldızdan patlama bekliyor. Galatasaray maçında oynayamacaksa ne zaman oynayacak!

Forma giydiği ilk günden bu yana performansı nedeniyle eleştirilen Diego Ribas için Galatasaray derbisi çok anlam ifade ediyor.
Beklentileri karşılayamadığı maçların ardından eleştiri oklarını üzerine çeken Sambacı, Fenerbahçe için çok önemli olduğunu bildiği bir sınavda farklı bir motivasyonla oynayacaktır.

Zaten hazırlık sürecinde de bu isteği net bir şekilde ortaya çıktı.


Milli oyuncuların yokluğunda olağanüstü bir antrenman performansı olan Diego, her fırsatta da hocası İsmail Kartal’a forma giymek istediğini ısrarcı bir şekilde söyledi. Bu ısrarını yalnızca sözde değil sahada da gösterdi.

Takım arkadaşlarının bir tık üstünde olan Brezilyalı yıldız, idman verileriyle formayı hak ettiğini kanıtladı.
‘Onun için büyük fırsat’
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın büyük uğraşlar verdiği bu nokta transfer, sezonun en önemli karşılaşmasına ilk 11’de çıkacaktır. Sezona iyi başlamasına rağmen yaşadığı sakatlık nedeniyle 4 haftadır takımdan uzak kalan Meireles, daha önce bu derbileri solumuş biri olarak tercih edilebilir ama Diego kesinlikle bir adım öne çıkıyor.
Ayrıca Diego, derbi maçları öncesi klişeleşen ‘Gerçek Fenerbahçeli’ olmak için Galatasaray’a karşı hırslı bir şekilde sahaya çıkacaktır. Kendisi için çok önemli olan bu fırsat, Fenerbahçe adına da avantaja dönüşecektir.

İşte Fenerbahçe'nin derbi 11'i: Volkan, Alves, Kadlec, Gökhan, Caner, Topal, Diego, Emre, Alper, Kuyt, Webo
Sow’a ‘oynar’ raporu
Sakatlığı nedeniyle Senegal Milli Takımı’ndan affını isteyen ve Türkiye’ye erken dönen Moussa Sow için olumlu rapor... Hafta başından bu yana yoğun bir tedavi altında olan Fenerbahçeli yıldızın, dün yapılan son kontrollerinin ardından derbide oynayabileceği açıklandı. Ancak idman eksiği bulunan golcü futbolcunun, teknik heyet tarafından yedek soyundurulması bekleniyor.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.