Piramit Haber

Derbi öncesi gerginlik

Spor

Göztepe-Karşıyaka derbisi öncesi iki takım teknik direktörlerinin ortak basın toplantısında gerginlik çıktı....

İZMİR

PTT 1. Lig'de pazar günü oynanacak Göztepe-Karşıyaka maçı öncesinde iki takımın teknik direktörü Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi'nin öncülüğünde bir araya geldi.

Kültürpark Tenis Kulübü'nde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, dünyanın sayılı derbileri arasında yer alan Göztepe-Karşıyaka karşılaşmasının İzmir için çok önemli olduğunu, müsabaka öncesinde davetlerini kabul eden iki teknik adama teşekkür etti.

Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç, yaptığı açıklamada, pazar günü heyecan verici bir karşılaşmaya çıkacaklarını, müsabakanın sonucunun belki bir yıl boyunca konuşulacağını söyledi.

Bulundukları konum gereği müsabakayı mutlaka kazanmaları gerektiğini kaydeden Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

''İyi oynamasak da kazanmanın şart olduğu bir müsabakaya çıkacağız. Hem dostluk hem centilmenlik olsun hem de canımız yanmasın. İyi oynayanın değil, kazananın biz olmasını istiyoruz.''

Karşıyaka cephesi

Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan da teknik direktör olarak bu tip maçlarda görev almanın büyük bir gurur olduğunu, camia olarak rakiplerine saygılarının son derece sonsuz olduğunu söyledi.

Derbinin kendi lehlerine neticelenmesini istediklerini kaydeden Arslan, ''En büyük isteğim saha içinde ve dışında güzellikler yaşanması. Coşkuyla birlikte güzel bir seyir zevki olsun. Centilmence geçen ve hak edenin kazanacağı bir müsabaka olsun'' dedi.

Toplantıda gerginlik

Toplantı sırasında bir gazetecinin sorusu üzerine Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç ile Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Arslan'ın ''Toplantıyı bitirelim'' çağrısı üzerine Kılıç da ayağa kalktı. Kılıç'ın yerine dönmesinin ardından toplantı devam etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.