Piramit Haber

Daha güzel yerlere gelebiliriz

Spor

Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığına resmen aday olan Hamza Yerlikaya, "Daha iyi yerlere gelebiliriz" dedi.

 

ANKARA

Hamza Yerlikaya, başkan adaylığıyla ilgili Türkiye Güreş Federasyonu'na yaptığı resmi başvurunun ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, şunları söyledi: 
''Ben her zaman söylüyorum, biz birlikte nasıl ki Türkiye isek, biz birlikte bir güreş camiasıyız. Hep birlikte, birbirimizi kucaklayarak, severek, sahiplenerek daha güzel yerlere gelebiliriz. Hükümetimizle, bakanımızla, genel müdürümüzle olumlu, kalıcı çalışmalarla, projelerle mutva.com uyumlu çalışarak, camiamızı daha iyi yerlere getirmek bizlerin elinde. Niyetimiz hayır inşallah akıbetimiz de hayır olur.''
Yerlikaya, genel kurulda başkanlık için mevcut başkan Bekir Çeker ile yarışacaklarını ifade ederek, oy kullanacak delegelere de şu çağrıda bulundu:
''Benim delegelerden istediğim sağduyulu olmaları. Güreşi hep birlikte yukarıya, büyük hedeflere taşımalıyız. Büyük yerlere, tesisleşen, gelişen, marka, vizyon sahibi bir güreş camiası için hep birlikte el ele vereceğiz. Yağlısı, karakucağı, serbesti, grekoromeni, et ve tırnağı birleştirerek başarıya doğru hızlı yürümenin, hızlı gitmenin yollarına doğru camiamız da inşallah sağduyusunu kullanacaktır.''
Yerlikaya, daha önce milletvekili görevinde bulunduğunu hatırlatarak, o seçimlerin federasyon başkanlığı seçimlerinden daha kolay olduğunu belirtti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.