Piramit Haber

Cüneyt Çakır lige döndü

Spor

Cüneyt Çakır, Spor Toto Süper Lig'de Cumartesi günü yapılacak Beşiktaş, Kasımpaşa maçını yönetecek.

İSTANBUL 

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'de 26. hafta maçlarını yönetecek hakemler şunlar:
15 Mart Cuma:
20.00 Eskişehirspor-Sanica Boru Elazığspor: Mustafa Kamil Abitoğlu
20.00 Bursaspor-Trabzonspor: Serkan Çınar
16 Mart Cumartesi:
13.30 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Mersin İdmanyurdu: Barış Şimşek
16.00 Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor: Süleyman Abay
19.00 Beşiktaş-Kasımpaşa: Cüneyt Çakır
17 Mart Pazar:
13.30 Akhisar Belediyespor-Sivasspor: Fırat Aydınus
13.30 Orduspor-Gaziantepspor: Bülent Yıldırım
16.30 Kayserispor-Galatasaray: Mete Kalkavan
20.00 Medical Park Antalyaspor-Fenerbahçe: Hüseyin Göçek

FIFA'dan 3 Türk hakeme görev

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Türk hakemler Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve Halis Özkahya'yı 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri grup maçlarında görevlendirdi.
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Cüneyt Çakır'ın Hırvatistan ile Sırbistan arasında 22 Mart Cuma günü oynanacak A Grubu maçını yöneteceği, Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'deki Maksimir Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacağı kaydedilirken, müsabakanın dördüncü hakeminin de Barış Şimşek olacağı aktarıldı.
Fırat Aydınus'un Danimarka ile Bulgaristan arasında 26 Mart Salı günü yapılacak B Grubu maçında düdük çalacağı ve Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki Parken Stadı'nda oynanacak müsabakada Aydınus'un yardımcılarının Serkan Ok ile Aleks Taşçıoğlu olacağı, maçın dördüncü hakemliğini ise Hüseyin Göçek'in üstleneceği belirtildi.
Halis Özkahya'nın ise, Almanya ile Kazakistan arasında 26 Mart Salı günü Nürnberg şehrindeki Frankenstadion'da oynanacak C Grubu maçını yöneteceği, yardımcılıklarını da Mehmet Cem Satman ve Volkan Narinç'in yapacağı kaydedilerek, müsabakanın dördüncü hakeminin Mete Kalkavan olacağı ifade edildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.