Piramit Haber

Colin Kazım Bursaspor için öyle bir şey yaptı ki..

Spor

"istenmeyen adam" Colin Kazım Bursaspor için öyle bir şey yaptı ki..

Galatasaray'a karşı kötü oynadığı için taraftarın gözünden düşen Colin Kazım'ın Bursaspor için babaannesinin cenazesini 16 gündür beklettiği ortaya çıktı. Milli futbolcu için bekletilen cenaze töreni, pazar günü oynanacak Bursaspor-Antalyaspor karşılaşmasından sonra yapılacak.

Polemik Gazetesi'nden Erdinç Sülün'ün haberine göre, Bursasporlu Colin Kazım’ın babaannesinin 22 Ocak'ta İngiltere’de vefat ettiği, cenazenin ise tam 16 gündür Kazım'ı beklediği ortaya çıktı. 3 günde bir Bursaspor'un maçı olduğu için takımını terk etmek istemeyen milli futbolcunun Hıristiyan ailesi, cenaze töreni yapabilmek için sadece Kazım'ı bekliyor. Lig ve kupadaki yoğun maç trafiğinde takımının yanında yer alan Colin Kazım, Bursaspor’un pazar günü evinde Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşma sonrası İngiltere’ye gidecek. 

KAZIM İÇİN ZOR GÜNLER
Bursaspor’a sezon başında transfer olan ve sosyal medyada eski takımı Galatasaray formalı paylaşıma olan ilgisi nedeniyle yeşil beyazlı taraftarlardan tepki gören Colin Kazım, son dönemde sıkıntılı günler geçiriyor. Yeşil Beyazlı takımın 22 Ocak’ta kupada oynadığı Eskişehirspor maçı öncesi İngiltere’de yaşayan babaannesi Maiphy Aliena Richards’ı kaybeden Kazım’ın, cenaze için yaklaşık 3 haftadır İngiltere’ye beklendiği öğrenildi. Bursaspor’un bu sezonki kaderini belirleyecek yoğun maç trafiğinde takımını yalnız bırakmak istemeyen Kazım’ın son görevini yerine getirebilmesi için babaanne Richards’ın naaşının küçük bir kilisede tutulduğu belirtildi.

ATTIĞI GOL SONRASI AĞLAMIŞTI

22 Ocak’ta kupada oynanan kritik Eskişehirspor maçı öncesi babaannesinin vefat haberini almasına rağmen, teknik heyete bu maçta görev almak istediğini ileten Kazım, penaltıdan attığı gol sorası gözyaşlarını tutamamış ve attığı golü babaannesine hediye etmişti. Sakatlığına rağmen ligdeki son Galatasaray maçında sahaya çıkan Kazım’ın yoğun maç trafiğinde takımını yalnız bırakmak istemediği için henüz İngiltere’ye gitmediği ve Antalyaspor maçını beklediği öğrenildi. 71 yaşında hayatını kaybeden Maiphy Aliena Richards’ın, Kazım’ın Antalyaspor maçı sonrası İngiltere’ye gitmesiyle toprağa verileceği kaydedildi. 

Kaynak: Polemik Gazetesi Erdinç Sülün
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.