Piramit Haber

“Cim Bom“ Burak'la rekabeti eşitleyecek

Spor

Galatasaray, golcüsü Burak Yılmaz'ın son hafta maçlarının ardından da zirvedeki yerini koruması halinde, "Gol Krallığı" sayısında Fenerbahçe'yi yakalayacak.

İSTANBUL - Ercan Çakar

Spor Toto Süper Lig'de 19'uncu kez mutlu sona ulaşarak Fenerbahçe'yi geride bırakan Galatasaray, oyuncusu Burak Yılmaz'ın "Gol Kralı" olması halinde sarı-lacivertli takımı bu alanda da yakalayacak.

Galatasaray'ın sezon başında Trabzonspor'dan renklerine kattığı Burak Yılmaz, ligde bu sezon forma giydiği 29 maçta 23 gol kaydetti. Kariyerindeki ilk şampiyonluğunu sarı-kırmızılı takımda yaşayan golcü futbolcu, bitime bir hafta kala "Gol Krallığı" yarışında en yakın takipçilerinden Kasımpaşalı Kalu Uche'nin 4, Kayserisporlu Bobo'nun ise 6 gol önünde bulunuyor.

Ligde 33. hafta itibariyle en golcü futbolcu konumunda bulunan Burak Yılmaz, son hafta maçlarının ardından da zirvedeki yerini koruması durumunda sarı-kırmızılı takım, 15. kez "Gol Kralı" çıkaracak.

Galatasaray, bu durumun gerçekleşmesi halinde, ligde 15 kezle en çok "Gol Kralı"na sahip takım olan Fenerbahçe'yi yakalayacak.

Burak Yılmaz, kariyerinde üst üste 2. kez "Gol Kralı" unvanını alacak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.