Piramit Haber

Chelsea çıldırdı, Guardiola savaşı kızıştı!

Spor

Bayern Münih'ten sezon sonunda ayrılacağını açıklayan ve Manchester City'nin başına geçeceği konuşulan Pep Guardiola'ya Londra ekibinden astronomik teklif geldi.

Chelsea, Bayern Münih'ten ayrılacağı kesinleşen Pep Guardiola'yı takımın başına getirmek için harekete geçti. 
Ada basınından Daily Mail'in haberine göre, Manchester City ile yakınlığı bilinen ve sezon sonunda Mavi Beyazlılar'ın başına geçmesi beklenen İspanyol hocayı cezbetmek için Chelsea, kesenin ağzını sonuna kadar açmaya hazırlanıyor.

Guardiola'nın eşi Cristina Serra'nın da Londra'da yaşamak istediğinin öğrenilmesinin ardından Chelsea Kulübü, Londra'da Guardiola'ya sunabilecekleri şartların ve hayat kalitesinin Manchester'dan çok daha iyi olduğunu, şehrin farkılıklarıyla deneyimli teknik adamı takıma kazandırabileceklerini düşünüyor.

Kulübün sahibi Roman Abromovic, Guardiola, Barcelona'dan 2012 yılında ayrıldığında da kendisine teklif sunmuş, ancak İspanyol teknik adam Bayern Münih'le anlaşmaya varmıştı.
Başarısız bir ilk yarı geçiren Maviler'de Abromovic'in yönetim kuruluyla birlikte takımı gözden geçireceği ve yeni transferler yapılacağı konuşuluyor. Hiddink'in sezon sonunda ayrılışı ile takıma kalıcı teknik direktör getirmek isteyen Rus milyarder, eski gözdesi Pep Guardiola'ya da teklif sunacak.

İspanyol hocanın isteyebileceği her rakamla 'Evet' diyebilecek durumda olan Abramovic, ayrıca Guardiola'nın da seçeceği teknik kadroya da ödeme yapmaya hazır...

Kadroya bakıp, 10 oyuncu istemiş!
Öte yandan Guardiola'nın Chelsea kadrosunu incelediği ve 10 yeni oyuncu istediği belirtildi.
Manchester United'la anlaştığı öne sürülen Jose Mourinho'ya haftada 250.000 sterlin ödeyen Abromovic'in, Pep Guardiola'ya ödebileceği rakamın daha yüksek olacağı da haberde ayrıca belirtildi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.