Piramit Haber

Cesare Prandelli istifa!

Spor

Dortmund hezimeti sonrası, “Bizim asıl hedefimiz Başakşehir maçı” diyen Prandelli için, 4-0'lık yenilgiyle birlikte istifa sesleri yükselmeye başladı. Yeni başkan Yarsuvat, şimdilik istikrardan yana görünse de, İtalyan hoca için tehlike çanlarının çaldığı belirtiliyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Şampiyonlar Ligi’ndeki Borussia Dortmund hezimetinin ardından, “Bizim asıl hedefimiz Başakşehir maçı” deyince, camiadan büyük tepki görmüştü.

Tamamen ördüncü yıldıza konsantre olduğunu belirten İtalyan hocanın takımının Başakşehir karşısında ne yapacağı merak ediliyordu. Aslan, sahadan 4- 0’lık yenilgiyle ayrılınca, gözler yine Prandelli’ye çevrildi.

Taraftarların üçüncü golden itibaren istifaya davet ettiği tecrübeli çalıştırıcının her hamlesi eleştiri oklarının hedefi oldu.

Kadroda istikrar sağlayamayan, bir maçta 18’e almadığını ertesi maç 11’e alan, aynı şekilde 11’de oynayan oyuncularını bir sonraki hafta kadro dışı bırakan İtalyan hoca, sosyal medyada da son iki hezimetin 1 numaralı sorumlusu olarak gösteriliyor.

Yeni başkan Duygun Yarsuvat, her ne kadar istikrardan yana olduğunu söylese de, Prandelli için tehlike çanlarının çalmaya başladığı belirtiliyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.