Piramit Haber

Cesare Prandelli, Goran Pandev'i kadroya almadı

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli Borussia Dortmund kadrosunu belirledi. İtalyan hoca, Pandev'i kafileye dahil etmedi.

2.4 milyon Euro'luk garanti ücretiyle Türkiye'nin en pahalı futbolcularından biri olmasına rağmen Galatasaray'a 'sıfır' katkı veren Goran Pandev'de beklenen oldu. Cesare Prandelli, Makedon futbolcuyu Dortmund maçının kadrosuna almadı.
Süper Lig'de Kasımpaşa galibiyetiyle nefes alan Galatasaray, şampiyonlar ligi'nde Borussia Dortmund'la oynanacak maçın hazırlıklarına zaman geçirmeden başladı.
Teknik Direktör Cesare Prandelli, Almanya'ya götüreceği kadroyu belirledi. Kadroda önemli bir değişikliğe giden İtalyan hoca, sezon başında transfer edilen Goran Pandev'i, bir sakatlığı bulunmamasına rağmen kadroya almadı. Bunun yanısı sıra Brezilyalı Felipe Melo sakatlığını atlattı ve bu önemli mücadelede oynayacak duruma geldi.

CHEDJOU YEDEK KALABİLİR
Prandelli eğer Melo'ya şans verirse Dortmund mücadelesinde takımdakini yerini alacak. Kasımpaşa maçında yedek soyunan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ise kadroda yer aldı. Senijder, Prandelli'nin şans vermesi halinde önemli mücadelede forma giyebilecek. Deneyimli hoca Kamerunlu savunma oyuncusu Chedjou'yu ise dinlendirme amaçlı yanına oturtabilir.


SIFIR GOL SIFIR ASİST
Goran Pandev bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 3, Süper Lig'de 2 kez forma giydi. Makedon forvet bu maçlarda gol veya asist yönünden hiçbir şey yapamadı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.