Piramit Haber

Cavcav'ın gözü Avrupa'da 

Spor

Gençlerbirliği Başkanı, Fenerbahçe'yi yenmeleri halinde Avrupa kupalarına katılma hedefine bir adım daha yaklaşacaklarını söyledi..

ANKARA - Musa Samur 

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Spor Toto Süper Lig'de pazar günü karşılaşacakları Fenerbahçe'yi yenmeleri halinde Avrupa kupalarına katılma hedefine bir adım daha yaklaşacaklarını söyledi.

Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği'nin Fenerbahçe karşısında her zaman iddialı olduğunu kaydederek, ligde Galatasaray'ın ardından ikinci sırada bulunan ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselen sarı-lacivertli rakiplerinden çekinmediklerini dile getirdi.
Fenerbahçe'nin Avrupa'daki başarısının kendilerini de sevindirdiğini ifade eden Cavcav, şöyle konuştu:

"Rakibimiz Avrupa'da aldığı sonuçlarla bizi gururlandırdı. Ancak, bizim için pazar günü önemli olan Gençlerbirliği'nin başarısıdır. Ankara, Fenerbahçe için her zaman gerçek bir deplasman olmuştur. Bu sezon İstanbul takımlarına karşı iyi sonuçlar aldık. Fenerbahçe karşısında da tekrarlanacağına inanıyorum. Bu maçta alınacak 3 puan bizi UEFA Avrupa Ligi için iddialı konuma getirecek. Futbolcularımız, iyi bir oyunla stada gelerek karşılaşmayı izleyenlere güzel bir pazar akşamı yaşatacak."

Ankaralı futbolseverlere de seslenen Cavcav, ''Gelecek yıl Ankara'da sadece 3 İstanbul ekibini değil de Avrupa takımlarını izlemek isteyen hemşehrilerimi pazar günü statta Gençlerbirliği'ni desteklemeye davet ediyorum" dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.