Piramit Haber

Calışmalar memnuniyet verici

Spor

CIJM Başkanı Addadi, 2013 yılında Mersin'de yapılacak Akdeniz Oyunları kapsamındaki hazırlıkların hızla devam ettiğini söyledi.

MERSİN

Akdeniz Oyunları Komisyonu (CIJM) Başkanı Amar Addadi, 2013 yılında Mersin'de yapılacak Akdeniz Oyunları kapsamındaki hazırlık çalışmalarına ilişkin, ''Bütün altyapının hızla devam ettiğini ve birçok bölümünün tamamlandığını memnuniyetle görüyoruz'' dedi.
Addadi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ı ziyaretinde yaptığı açıklamada, ''Bütün altyapının hızla devam ettiğini ve birçok bölümünün tamamlandığını memnuniyetle görüyoruz. Şubat ayında koordinasyon komitemiz, Nisan ayında ise yönetim kurulu üyelerimizle çalışmaları gezeceğiz. Kendimize ve size güvenimiz sonsuz. Çok başarılı bir organizasyonla Mersin'de Akdeniz Oyunları gerçekleştirilecektir. Biz hazırız.'' 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan da 2013 Akdeniz Oyunları'nın Mersin'e verilmesinde Addadi'nin çok büyük katkısı olduğunu vurguladı.

Özcan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mektubu ve 500 milyon liralık yardımı neticesinde spor tesislerinin yüzde 80'inin bitirilmek üzere olduğunu kaydetti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.