Piramit Haber

Buz gibi zafer!: 4-3

Spor

Maç 4-3 bitti ama futbol dört dörtlüktü. Sivas, Utaka ile öne geçti. Timsah, Fernandao ve Sestak'la cevapladı. Burhan 2 gol attı, 3-2 yaptı. Ancak Fernandao durmadı, hat-trick'le Bursapspor'u zafere taşıdı. Yeşil-Beyazlılar, puanını 37'ye çıkardı, Yiğidolar ise Avrupa yolunda yara aldı.

 Maç iki takımın istekli futbolu ve gollerle başladı. Kimsenin beklemediği bir anda 3’te Burhan’ın derinlemesine pasında topla buluşan Utaka önce Şener’i sonra Frey’i geçerek golü attı: 0-1. Ancak Bursaspor buna 5 dakika sonra cevap verdi. Volkan’ın çektiği şert şut Ümit’ten döndü. Golcü Fernandao, Utaka’yı yanıtladı: 1-1. Şener’in 2 dakika sonra Sestak’a attırdığı gol maçın ibresini çevirirken tempoyu da yükseltti: 2-1. 15’te Sestak uzaktan kaleyi yokladı. Korcan bu sefer golü yemedi! 22’de Volkan ve Sestak’ın kale dibinde topa dokunamaması Bursaspor kulübesini isyan ettirdi. 33’te Aydın bir anda 4 Bursalı’yı ekarte ettikten sonra topu Burhan’a aktardı. Tecrübeli futbolcu affetmedi: 2-2. Hemen bir dakika sonra yine aktörlerin aynı olduğu bir pozisyonda Burhan ligdeki 12. golünü atarak takımını öne geçirdi: 
2-3. Goller bitmek bilmedi. Bu sefer Serdar’ın şutu üst direkten döndü. Fernandao durumu 40’ta eşitledi: 3-3. İkinci yarı ilk yarı gibi tempolu başladı. 47’de Şener sağdan kesti. Kale önünde Fernandao dokunamadı. Bir dakika sonra aynı kanattan bu sefer Volkan ortaladı, ancak Belluschi vuramadı.
Utaka harcadı!

54’te Serdar’dan topu kapan Aatıf kaleye sert vurdu. Frey bu topu çeldi. 69’da Fernandao, Kadir’in kaybettiği topu kapan Ferhat’tan aldığı meşin yuvarlağa düzgün vurarak kendisinin 3. golünü atıp takımını öne geçirdi:
4-3. Son dakikada Bursa kalesindeki karambolde Sivas Utaka ile beraberlik golünü atamadı. Maç bu sonuçla bitti. İki takımın da defanslarının çok kötü durumda olduğu bu maçta son golden sonra maç bitimine kadar iki kalede de bir çok pozisyon oldu. Ancak Bursaspor bu gol düellosunu kazandı, morallendi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.