Piramit Haber

Bu noktaya gelmemeliydik

Spor

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Şahin, "Maalesef düşme potasında biz de varız, bu noktaya gelmemeliydik" dedi..

KARABÜK

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, "Maalesef düşme potasında biz de varız, bu noktaya gelmemeliydik" dedi.

Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son 3 haftaya girildiğini ve matematiksel olarak hala ligden düşme ihtimallerinin bulunmasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Bu hafta sahalarında ligin güçlü ve kaliteli ekiplerinden Gaziantepspor'u ağırlayacaklarını belirten Şahin, "Çok önemli ve stresli bir haftayı yaşayacağız. Takımımız Gaziantepspor'u yenecek güce sahip. Herkesin bu takıma destek vermesi gerekiyor. Maalesef düşme potasında biz de varız, bu noktaya gelmemeliydik. Bu hafta galip gelmemizin yanında alt sıralardaki rakiplerimizinde alacakları puanlar önemli bizim için. Dikkatli olmamız lazım. Hiç bir şey net değil" ifadelerini kullandı.

"Bu sezon maalesef bazı şanssızlıklar yaşadık" diyen Şahin, sözlerine şöyle devam etti:
"Bu hafta Gaziantepspor maçından alacağımız 3 puan bizi rahatlatacak. Bu puanı alacak gücümüz var. Taraftarımızın desteği çok önemli. Maç bitimine kadar sabırla takımlarının yanında olmalarını rica ediyorum. Bugünlerde bizim onlara ihtiyacımız var."
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.