Piramit Haber

'Bruma patlayacak'

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Başkan Ünal Aysal'la yaptığı görüşmede Portekizli genç yıldızdan gelecek sezon için çok umutlu olduğunu bildirdi, “Bruma'dan patlama yapmasını bekliyorum. Kampa gelecek ve takımla birlikte çalışacak” dedi

İtalyan teknik adamın, Bruma’yla ilgili olarak Başkan Ünal Aysal’la yaptığı görüşmede, “Yeni sezonda Bruma bu takımın çok önemli bir parçası olacak.

Kadromuzda kalacak ve kendisinden patlama bekliyorum. Kendisinden umutluyum. Tedavi süreci de son derece iyi geçiyor. Kamp döneminde takımla çalışmalara başlayacak” dediği öğrenildi.
Roberto Mancini, 5+3 olarak belirlenen yabancı oyuncu kuralıyla beraber Portekizli futbolcunun önümüzdeki sezon daha fazla şans bulacağına inandığını da bildirdi. 
Geride kalan sezonda l6+0+4
oan statü nedeniyle yabancılardan istediği gibi yararlanamadığını dile getiren sarı-kırmızılı teknik adamın, “Önceki sistemde futbolcu ya sahada oluyordu ya da tribünde.
Şimdi maç içinde hamle şansımız da olacak. Bruma bu sistemde çok daha yararlı olacak bir futbolcu. Maça 11’de başlamayabilir ama oyuna girerek gidişatı değiştirebilecek bir oyuncu” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Devre arasında sağ diz ön çapraz bağları kopan ve aynı anda menüsküsü yırtılan 19 yaşındaki Bruma’nın 15 Temmuz’daki hazırlık kampına kadar hazır duruma geleceği ifade edildi.

Kampa yetişebilecek
Ağır sakatlığının ardından İstanbul’da tedavi sürecini geçiren ve bu dönemde hastane ile tesisler arasında mekik dokuyan Bruma toplu çalışmalara da başlamıştı. Tedavi sürecininin 1 ayını Portekiz’de geçiren ve burada milli takım rehabilitasyon merkezinde kalan Bruma’nın Avusturya kampında yer alacağı bildirildi.

15 maçta 1 gol attı
Bruma geride kalan sezonda Galatasaray formasını 15 resmi maçta giyerken, 1 gol kaydetti. Süper Lig’de 7, Şampiyonlar Ligi’nde 5 karşılaşmada görev yapan Portekizli yıldız, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 kez şans buldu. Bruma tek golünü TT Arena’da Balıkesirspor’u 4-0 yendikleri kupa maçın-da attı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.