Piramit Haber

Blerim Dzemaili İtalya yolunda

Spor

Galatasaray transferde hareketli saatler yaşıyor. Takıma yeni katılan Emrah Başsan, Çaykur Rizespor'a kiralandı. Dzemaili'nin yeni adresi Genoa merak edilirken Denayer'in takıma geri kazandırılması için yönetim sıkı bir çalışma içerisinde girdi.

Galatasaray bir yükünden daha kurtuldu. Sarı kırmızılı kulüp yılda 2.1 milyon Euro ödediği Blerim Dzemaili'yi İtalya'nın Bologna Kulübü'ne sattı. Sarı kırmızılı kulüp bu satıştan 1.3 milyon Euro da bonservis geliri elde etti.
Galatasaray geçen yıl Dzemaili'yi ücretsiz Bologna'ya kiralayabildiği gibi ücretinin 1.6 milyon Euro'sunu da ödemişti. Dzemaili'nin kiralık oynadığı Genoa'daki performansı sonrasında İtalya'ya gitme isteğini çok iyi değerlendirdi.

Avrupa Şampiyonası sonrasında gitmek istediğini söyleyip bonservisinin ücretsiz olarak verilmesini isteyen Dzemaili'ye Galatasaray Yönetimi sabırla direndi ve toplamda kendisine verilecek ücretle birlikte toplamda 3.4 milyon Euro tasarruf yapmış oldu.

Dzemaili yola çıkıyor

Galatasaray transferde hareketeli saatler yaşıyor. Takıma yeni katılan Emrah Başsan, Çaykur Rizespor'a kiralandı. Dzemaili'nin yeni adresi merak edilirken Denayer'in takıma geri kazandırılması için yönetim sıkı bir çalışma içerisinde girdi.

Bologna ile her konuda anlaşan Galatasaray’ın İsviçreli oyuncusu Dzemaili, büyük ihtimalle cuma günü İtalya’ya giderek yeni takımına imza atacak.

Sarı-Kırmızılılar’ın bu transferden 1 milyon 250 bin Euro bonservis geliri elde etmesi bekleniyor.

Jason Denayer yine gündemde

Takımdaki stoper sıkıntısının kupa finalinde ayyuka çıkmasıyla transferde alternatif isimleri gündemine alan Galatasaray, yeniden Jason Denayer’i istiyor.

Belçikalı savunmacının Manchester City’den kiralanması için tekrar bir teklif paketi hazırlanıyor. Denayer’in de Cim Bom’a dönme fikrine sıcak baktığı belirtiliyor.

Listedekiler ayrılıyor


Riekerink’in gözden çıkardığı oyuncular bir bir takımdan ayrılıyor. Son olarak Antalyaspor’dan bonservisi elinde transfer edilen Emrah Başsan, Rizespor’a kiralandı.

24 yaşındaki oyuncunun buradaki performansı kulüp tarafından takip edilecek.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.