Piramit Haber

Birlikte maç izlemeyi özledik

Spor

Abdullah Avcı, "Her takım taraftarının bir arada, keyifle maç izlediği günleri özlemle arzuluyoruz" dedi..

KONYA
(A) Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Mevlana Araştırmaları Enstitüsü'nün davetlisi olarak 739. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Etkinleri kapsamında düzenlenecek ''Gönlümüzdeki Mevlana Söyleşisi''ne katılmak üzere Konya'ya geldi.

Avcı, eski Devlet Bakanı Işın Çelebi, Beşiktaşlı eski futbolcu Ali Gültiken ve Dünya Fair Play Komisyonu üyesi Erdoğan Arıpınar ile birlikte SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i makamında ziyaret etti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Avcı, ''Türk teknik direktörlerine tahammül sınırları, yabancı teknik direktörlere göre daha mı az?''
sorusuna, ''Türkiye'de futbol adına bazı şeyler değişiyor. Futbolda istikrar, süreklilik ve devamlılık, bunun için de değişim ve gelişim çok önemli. Bugün itibariyle kulüpler inandığı bir teknik adamla sürekli çalışıyorsa bunun karşılığını kendi de alır, teknik adamlar da alır'' yanıtını verdi.
Avcı, takımların taraftarlarına deplasman yasağıyla ilgi bir soru üzerine de, ''Bizim zamanımızda maça gittiğimizde Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları yan yana, bir arada maç izlerdi. Geçmişte olduğu gibi her takım taraftarının bir arada, yan yana keyifle maç izlediği günleri özlemle arzuluyoruz''
değerlendirmesini yaptı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.