Piramit Haber

Bir günde 2 Avrupa Şampiyonluğu!

Spor

Fenerbahçe hem erkeklerde hem de kadınlarda Avrupa Şampiyonu oldu.Fenerbahçe Grundig, İtalyan takımı Andreoli Latina'yı yenerek Avrupa Şampiyonu olurken, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı da Rus Uralochka-NTMK'yı yenerek şampiyon oldu

Fenerbahçe Grundig, CEV Challenge Kupası'nı kazandı
Fenerbahçe Grundig, İtalyan takımı Andreoli Latina'yı yenerek Avrupa Şampiyonu oldu
Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası Finali'nin rövanş maçında İtalyan temsilcisi Andrreoli Latina'yı 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

CEV Challenge Kupası Finali’nde ilk maçı 3-2 kaybeden Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, İstanbul’daki Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan rövanşı 3-0 kazanarak, tarihinde ilk kez kupayı müzesine götürdü.

Maça iyi başlayan Fenerbahçe Grundig, ilk teknik molayı 8-6, ikinci teknik molayı da 16-11 önde geçti. Maçtaki üstünlüğünü koruyan sarı-lacivertliler, ilk seti 25-22 kazandı ve skoru 1-0’a getirdi. İkinci setin ilk dakikaları karşılıklı sayılarla geçilirken, ikinci teknik molanın ardından farkı açarak seti 25-19 önde tamamladı. Üçüncü setin ilk dakikalarından itibaren skor üstünlüğünü eline alan Fenerbahçe Grundig, seti 25-18 maçı ise 3-0 kazandı ve kupanın sahibi oldu.

Maçın ardından büyük sevinç yaşayan sarı-lacivertli voleybolcular ve teknik heyet sahada birbirlerine kenetlenerek, kupa sevincini yaşadılar. Tribünler, tezahüratlarla sevince ortak olurken, tribünlere çıkan voleybolcular Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle de sevinçlerini paylaştı.
Fenerbahçe Grundigli voleybolcu Ivan Miljkovic ise maçın en değerli oyuncusu seçildi.
 
CEV Kupası Fenerbahçe'nin
Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, CEV Kupası Final maçının rövanşında Rusya’nın Uralochka-NTMK takımı
nı 3-0 yenerek şampiyon oldu

BAKAN KILIÇ'TAN FENERBAHÇE'YE TEBRİK MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CEV Challenge Kupası'nda şampiyonu olan Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Kılıç, mesajında, "CEV Challenge Kupası'nda şampiyon olan Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı büyük bir başarıya imza attı. Bu başarıda emeği olan güzide kulübümüzün yönetimini, antrenörlerini, oyuncularını ve tüm camiayı tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.