Piramit Haber

Bilgili, başkan adaylığı için resmi başvurusunu yaptı

Spor

Judo Federasyonu Olağan Genel Kurulu'na sayılı günler kala, başkan Fatih Uysal’a rakip çıktı. 13. Ekim'de yapılacak olan Judo Federasyonu Olağan Genel Kurulu için halen bu görevi sürdüren başkan Fatih Uysal’a rakip çıktı.Judo Federasyonu’nun...

Judo Federasyonu Olağan Genel Kurulu'na sayılı günler kala, başkan Fatih Uysal’a rakip çıktı. 13. Ekim'de yapılacak olan Judo Federasyonu Olağan Genel Kurulu için halen bu görevi sürdüren başkan Fatih Uysal’a rakip çıktı.

Judo Federasyonu’nun bir önceki dönem as başkanlığını yapan Faruk Bilgili başkan adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Federasyon binasına gidip başvurusunu yapan Bilgili, beraberinde 23. dönem kahramanmaraş millet vekili Mehmet Ali Bulut, iş adamı Ercan Karaboğa, sanayici Yılmaz Özbek, Avukat Özgür Ataalp de hazır bulundu.

Adaylığını resmen yapan Bilgili, camiadan gelen yoğun baskı üzerine adaylık başvurusunda bulunduğunu ve ekip arkadaşları ile birlikte bugünden itibaren yoğun bir seçim çalışması dönemine girdiklerini söyledi.

Bilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada, adaylık başvurusu için gerekli olan imzaları veren ve kendisine destek olan delegasyona Maksibet aynı zamanda da bugün burada kendisini yalnız bırakmayan ekip arkadaşlarına, teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti:

“Yol arkadaşlarım ve camiamız için başlayan seçim sürecinin öncelikle hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Camiadan gelen yoğun talepler doğrultusunda bugün burada olduğumu herkesin bilmesini istiyorum ve imzaları ile burada olmamıza vesile olan delegasyona verdikleri yürekten destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.

Hedeflerimiz ile ilgili olarak aktarmak istediğim bir çok konu var, ama şu an sadece şunları söylemekle yetineyim ki; göreve başlar başlamaz 58 etkin proje ile hazırlanan Taahhütlü Mastır Planı'mızı harekete geçirip kısa orta ve uzun vadedeki hedeflerimizi, bir bir yerine getireceğiz. Bunların başında, uluslar arası camia ile işbirliği içinde olan bir federasyon özlemi içinde olduğumuzu belirtmek istiyorum.”

Bilgili ayrıca, mevcut yönetim hakkında yaptığı açıklamada ise “Demokrasinin olduğu her yerde despot düşünceler ve anlayışlar kaybetmeye mahkumdur. Bu seçim dayatmacı bir anlayıştan demokratik bir anlayışa geçişin simgesi olacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.