Piramit Haber

Beşiktaş'ın vazgeçilmezleri

Spor

İSTANBUL - Bülent AslanTeknik direktör Samet Aybaba, bu 3 futbolcudan vazgeçemezken, İbrahim, Hilbert ve Uğur 6 maçta da 90'ar dakika sahada kaldı.Bu 3 futbolcuyu yine 6 maçta forma giyen yeni transfer Olcay Şahan 523 dakikayla izlerken, Manuel...

İSTANBUL - Bülent Aslan


Teknik direktör Samet Aybaba, bu 3 futbolcudan vazgeçemezken, İbrahim, Hilbert ve Uğur 6 maçta da 90'ar dakika sahada kaldı.

Bu 3 futbolcuyu yine 6 maçta forma giyen yeni transfer Olcay Şahan 523 dakikayla izlerken, Manuel Fernandes de yine 6 karşılaşmada 522 dakika sahada kaldı.

6 futbolcu tüm maçlarda forma giydi

İbrahim Toraman, Roberto Hilbert, Uğur Boral, Olcay Şahan, Manuel Fernandes ve Veli Kavlak'a teknik direktör Aybaba tarafından 6 lig maçında şans tanındı.

Hasan, Erkan ve Kadir ilk kez forma giydi

Beşiktaş altyapısından (A) takıma alınan Erkan Kaş, Jojobet Hasan Türk ve Kadir Arı, ilk kez Süper Lig'de siyah-beyazlı takımın formasını giydi.

Yeni transferler

Beşiktaş'ın yeni transferleri içinde en fazla forma giyen futbolcu Uğur Boral olurken, Olcay Şahan ikinci sırada yer aldı.

Kaleci Allan McGregor 4 maçta 360 dakikayla bu iki futbolcuyu takip ederken, Julien Escude 2 maçta 180, takıma yeniden dönen Batuhan Karadeniz 5 maçta 175, Oğuzhan Özyakup 5 maçta 66 dakika sahada kaldı.
Yeni transferlerden Mehmet Akgün ise ligde henüz forma şansı bulamadı.

20 futbolcu forma giydi

Kadrosunda 27 futbolcu bulunan Beşiktaş'ta ligin ilk 6 maçında 20 futbolcu forma giydi.

Sakatlığı bulunan İsmail Köybaşı'nın yanı sıra Ersan Adem Gülüm, Mehmet Akgün, Mertcan Aktaş, Muhammed Demirci, Emre Metin ve Koray Yıldız henüz lig maçlarında sahaya çıkamadı.

 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.