Piramit Haber

Beşiktaş'a izin yok

Spor

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor'u yenerek haftayı 3 puanla kapatan Beşiktaş, izin yapmadan Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

İSTANBUL 

Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların yenileme ve taktik çalışmalar yaptıkları bildirildi.

Medical Park Antalyaspor maçında forma giyen futbolcuların ayak tenisi oynadığı, diğer oyuncuların ise istasyon çalışması yaptığı ifade edildi. Siyah-beyazlıların, şut çalışmasının ardından yarı sahada yapılan maç ile antrenmanı tamamladığı kaydedildi.

Tedavisine devam edilen Mustafa Pektemek'in yanı sıra, Medical Park Antalyaspor maçında sağ ayak bileğini burkan Ersan Gülüm, sağ kalçasında ezilme olan Oğuzhan Özyakup ve sağ arka adalesinde yırtık olan Mehmet Akgün'ün antrenmana katılmadığı, Batuhan Karadeniz'in ise takımdan ayrı çalıştığı belirtildi. Kulüp doktoru İsmail Başöz, sakatlığı süren oyuncuların tedavisine başlandığını söyledi.

Siyah-beyazlılar, yarın sabah basına açık yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.