Piramit Haber

Beşiktaş gözünü devlere dikti!

Spor

Yeni sezonda Vodafone Arena'da hem ligde hem de Avrupa'da tarih yazmayı planlayan Beşiktaş gözünü devlere dikti. Siyah Kartal, gelecek zamanda ses getirecek bir takım yaratmak için kolları sıvadı.

Kara Kartal, gelecek dönemde ses getirecek bir takım oluşturmak için kolları sıvadı.
Napoli’li Gökhan İnler’le sıcak temasta olan Beşiktaş, Chelsea’nin Çek kalecisi Petr Cech ve Hamburg’un Hollandalı yıldızı Van der Vaart’a da Siyah-Beyazlı formayı giydirmek için gaza bastı.

Varan 1
Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden gaz veren Siyah-Beyazlılar, yeni stadları Vodafone Arena’da tarihi başarılara imza atacak bir kadro oluşturmak için temaslarını sürdürüyor.

Ara transfer döneminde, “Sadece şimdinin değil gelecek sezonun da takviyeleri için girişimlerimiz var” sözleriyle durumu özetleyen Başkan Fikret Orman’ın ilk bombası, Napoli’nin yıldız orta alanı Gökhan İnler olacak.

Geçtiğimiz ocak ayında İtalya’ya bizzat giderek bu futbolcuyla görüşen Orman’ın, 30 yaşındaki futbolcudan sezon sonu için şimdiden söz aldığı 
öğrenildi
Konu hakkında açıklamada bulunan Gökhan İnler de; Siyah-Beyazlılar’ın kendisine olan yoğun ilgisinini gizlemedi ve, “Henüz bu konular hakkında bir şey diyemem” bildirisinde bulunarak işin henüz resmiyete dökülmediğinin sinyallerini verdi.
Sözleşmesi var ama..
Kulübüyle sözleşmesi 2016’da sona erecek olan deneyimli futbolcu, Napoli’nin başına İspanyol çalıştırıcı Rafael Benitez’in gelmesinin ardından ilk 11’deki yerini kaybetmeşti. İnler, takımında rotasyon oyuncusu konumunda bulunuyor.

2011 yılından beri görev yaptığı takımında zaman zaman; Jorginho, Walter Gargano ve David Lopez’in gerisinde kalan başarılı ismin, hem ilk 11’de banko görev alabileceği hem de kendisini ‘bir yıldız’ gibi hissedebileceği bir takımda forma giymek için Türkiye’ye sıcak baktığı bildirildi.

Bu durumun, bonservis pazarlıklarına direkt etki edeceğini düşünen Siyah-Beyazlı idareciler, Gökhan’ı uygun bir bedele takımından koparmayı düşünüyor.

Varan 2
Kara Kartal, gelecek sezonda Avrupa’da büyük ses getirecek bir kadro oluşturma hedefi doğrultusunda kalesini de dünyaca ünlü bir isimle güçlendirmek istiyor.

Bu doğrultuda Premier Lig ekibi Chelsea’yle olan ilişkilerini kullanmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, Maviler’in Çek eldiveni Petr Cech’i renklerine bağlamayı planlıyor.

Takımıyla sözleşmesi 2016’da bitecek olan başarılı kaleciyi, iki kulübün arasındaki ortaklığı kullanarak bonservis bedeli ödemeden İstanbul’a getirmeyi planlayan yönetim, Cech’le beraber kadro kalitesini artırmayı düşünüyor.

Atletico Madrid’te kiralık olarak forma giyen Thibaut Courtois’in takıma dönmesinin ardından 2004 yılından beri görev yaptığı kulübünde ikinci kaleci konumuna düşen Cech’in de direkt oynayabileceği bir ekibe gitmek istediği biliniyor.

Varan 3
Süper Lig’de bu sezon bütün planlarını şampiyonluk üzerine yapan ve yeni dönemde Devler Ligi hayalleri kuran Beşiktaş, hücum hattına dinamizm katacak ismi de belirledi: Van der Vaart.

32 yaşındaki futbolcuyla uzun zamandır ilgilenen Siyah-Beyazlılar’ın, kulübü Hamburg’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hollandalı yıldızı, yeni sezon öncesinde kadrosuna kazandırmakta kararlı olduğu öğrenildi.

Bundesliga’da geçen sezon son anda kümede kalan ve yeni dönemde de inişli çıkışlı bir görüntü çizen Hamburg’ta mutsuz olan Vaart’ın da, Avrupa Kupaları’nda mücadele edecek bir takımın formasını giymek istediği biliniyor.

Bu doğrultuda Beşiktaş’ın ilgisine olumlu bakan tecrübeli orta alanın, yeni dönemde Beşiktaş’ı seçme şansının oldukça yüksek olduğu konuşuluyor.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.