Piramit Haber

Beşiktaş derbiye hazır

Spor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de yarın Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

İSTANBUL

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde basına kapalı bir antrenman yapan siyah-beyazlı takımın, 5'e 2'nin ardından kanat, orta ve şut çalışması gerçekleştirdiği bildirildi. Beşiktaş'ın haftanın son idmanını taktik çalışmayla tamamladığı kaydedildi.

Antrenmana tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Batuhan Karadeniz ve Uğur Boral'ın katılmadığı, Almeida'nın ise fizyoterapist eşliğinde koşu yaptığı ifade edildi. Sakatlığı henüz geçmeyen Mustafa Pektemek de özel programını sürdürdü.

Dentin hokadroda

Hafta içinde Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımından kiralık olarak transfer edilen Brezilyalı oyuncu, yeni takımıyla yaptığı 2 idmanın ardından maç kadrosuna alındı. Dentinho, Samet Aybaba'nın görev vermesi halinde Galatasaray karşısında ilk kez forma giyecek.

Siyah-beyazlı takımda sakatlığı nedeniyle takımla antrenmanlara çıkamayan Hugo Almeida'nın ise yarınki karşılaşmada forma giyemeyeceği bildirildi.

Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan devre arasında transfer edilen Gökhan Süzen de Aybaba'nın görev vermesi halinde siyah-beyazlı formayla ilk maçına çıkacak.

Başkan Orman da çalışmayı izledi

Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynayacağı maçtan önceki son antrenmanını kulüp başkanı Fikret Orman ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi de izledi. 

Kurban kestiler

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, teknik direktör Samet Aybaba ve takım kaptanı İbrahim Toraman, idman öncesi kurban kesti. Kurbanın, takımda üst üste yaşanan sakatlıkların bir daha yaşanmaması için kesildiği kaydedildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.