Piramit Haber

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'dan Başarılı Sporcuya ödül

Spor

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan Belediyespor tekvandocusu Gamze Altıntaş’ı ödüllendirdi.     25-30 Ağustos tarihleri arasında Samsun’da...

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan Belediyespor tekvandocusu Gamze Altıntaş’ı ödüllendirdi.

25-30 Ağustos tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen şampiyonada Türkiye ikincisi olarak, kürsüye çıkan başarılı sporcu Gamze Altıntaş, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Başkan Sadi Kurtulan, Belediyespor’un farklı branşlarda elde ettiği başarıların kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Başkan Kurtulan, Belediyespor Tekvando Takımı’nın bu yıl içerisinde katıldığı turnuvalarda 60’ın üzerinde madalya kazandığını hatırlatarak, “Tekvandoya verdiğimiz destekle bu spora olan ilginin her geçen gün artması Winxbet bizleri sevindiriyor. Belediye olarak her zaman başarılı sporcuların yanında oluyor, onlara destek vermek için gayret gösteriyoruz. Sporcularımızın kazandığı bu başarılar da onların izinden gidenlere örnek oluyor. En büyük amacımız Olimpiyat Oyunları’nda yarışacak sporcular yetiştirmek. Bu anlamda öncelikle bu işe emek verenleri tebrik ediyorum. Madalya mutluluğunu bizlere yaşatan genç sporcumuzu kutluyor, onu yetiştiren ailesine ve antrenörüne teşekkür ediyorum.” dedi.

Türkiye ikincisi tekvandocu Gamze Altıntaş ise Başkan Sadi Kurtulan’a kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, daha çok çalışarak Ocak ayında yapılması planlanan Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda altın madalya hedeflediğini dile getirdi.

Başkan Kurtulan ziyarette, genç tekvandocuyu para ödülü ile ödüllendirdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.