Piramit Haber

Bayanlar derbisi Fenerbahçe'nin

Spor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki derbi maçta Fenerbahçe sahasında Galatasaray'ı 83-67 yendi.

İSTANBUL
Karşılaşmaya Fenerbahçe hızlı başladı. Sarı-lacivertli ekip, özellikle Matovic ve McCoughtry'nin skorer oyunuyla ilk çeyreği 26-17 önde kapattı.
İkinci çeyreğe Galatasaray daha iyi başladı ve savunmada sertleşerek 15. dakikada farkı 3'e indirdi (31-28). Devrenin sonunda Pondexter'ın üst üste bulduğu sayılarla üstünlüğü tekrar eline alan Fenerbahçe, soyunma odasına 42-30 üstünlükle gitti.

Üçüncü çeyreğe savunmada kaptığı topların ardından hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla başlayan Galatasaray, 25. dakika içinde Işıl Alben'in 3 sayılık basketiyle farkı 6 sayıya (47-41) indirdi. Rakibinin farkı daha fazla eritmesine izin vermeyen Fenerbahçe, farkı tekrar çift hanelere getirerek, son çeyreğe 62-52 önde girdi.

Son çeyrekte her iki takım da karşılıklı basketler bulmasına rağmen, 3 sayı çizgisinin gerisinden isabetli şutlar bulan Fenerbahçe, 35. dakika içinde 14 sayılık üstünlük (74-60) yakaladı. Bu dakikadan sonra Galatasaray'ın farkı indirme çabaları yeterli olmadı ve Fenerbahçe sahadan 16 sayı farkla 83-67 galip ayrılarak namağlup liderliğini sürdürdü.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.