Piramit Haber

Bana ilk onu anlattılar

Spor

Beşiktaş bonservisi ile beraber kadrosuna kattığı Ramon Motta çok önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'ın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe'yi ağırladığı maçta hem beraberlik golünü atan, hem de kırmızı kartla atılan isimdi Ramon Motta..
Kartal'a bir yıllığına kiralık gelmiş, bu süreçteki futboluyla rüştünü ispat etmişti. Siyah-beyazlı yönetim, Corinthians ile masaya oturdu ve bonservisini alarak Motta'yı üç yıllığına Beşiktaş'a bağladı.

"İSTANBUL'A ALIŞAMADIM DİYEN YALAN SÖYLER"

Motta, İstanbul'un Beşiktaş'a adaptasyonumda çok büyük rol oynadığını belirten Motta, sözlerini şöyle sürdürdü: “Brezilya'dan da alıştığım gibi, büyük bir şehir İstanbul. Herkes için seçenekler var.

İstanbul'a gelerek, ‘Buradaki hayata alışamadım' diyen bir oyuncu bence yalan söylüyordur. Genelde mutlu bir insanım, pozitif olmaya çalışıyorum. Tabii ki herkes gibi iyi, kötü günlerim oluyor. Ama Türkiye'de çok iyi karşılandım.

Özellikle kulüp içerisinde bana çok yardımcı oldular. O ilk etabı geçtikten sonra Türkiye ve Türk insanıyla bir bütün oldum."

"Ben Beşiktaş'a geldiğimde bana anlatılan ilk şeylerden biri İbrahim Üzülmez'in hikayesi olmuştu. Ben de onun gibi uzun yıllar Beşiktaş'a hizmet etmek istiyorum. Üzerimdeki bu formayı hiç çıkarmamak istiyorum” dedi
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.