Piramit Haber

Balotelli Cim bom'a

Spor

Wesley Sneijder'den gelecek olan paranın kullanılacağı adres şimdiden belli: Mario Balotelli. Galatasaray, Milan'a 20 milyon Euro teklif edecek. Prandelli ise Balotelli'yle bizzat görüşecek.

Galatasaray taraftarları, Sneijder’in ayrılması halinde üzülecek vakit bulamayacak! Çünkü Sarı-Kırmızılılar, Hollandalı oyuncudan gelecek 20 milyon Euro ile büyük bir bomba patlatmaya hazır.
Cesare Prandelli’nin kadroda görmeyi çok istediği, Ujfalusi’nin, “Türkiye’ye gelirse kral olur”
dediği Mario Balotelli için İtalya seferi başlayacak. Ekonomik sıkıntı yaşayan ve kadrosundaki her oyuncu için teklife açık olan Milan’a 20 milyon Euro önerilecek.
Balotelli ile ilgilenen Arsenal’in Alexis Sanchez
’de karar kılması, Chelsea’nin ise Diego Costa’yı almasının ardından İtalyan yıldıza talip olan başka bir takım kalmadı. Bu nedenle Milan’ın 20 milyon Euro’ya ‘evet’ deme ihtimali oldukça yüksek.
Prandelli’yi çok seviyor
Milan ile anlaşılması halinde Sarı-Kırmızılı ekip bu kez Mario Balotelli ve menaceri Mino Raiola ile pazarlık masasına oturulacak. Sneijder ve Drogba’nın ayrılmasıyla maaş bütçesinde 7.2 milyon Euro yer açılacağı için yönetim İtalyan oyuncuya iyi bir teklif yapma imkanına sahip. Sarı-Kırmızılılar’ın Balotelli’ye senelik 4 milyon Euro önermesi bekleniyor.

Ayrıca Cesare Prandelli de milli takımdan öğrencisi olan yıldız golcüyle özel olarak görüşecek. Cim Bom, en kötü döneminde bile kendisine güvendiği için Prandelli’yi hem çok seven hem de büyük saygı duyan Balotelli’nin bu görüşmede ikna olmasını umuyor.

Yeni çilek olacak

Wesley Sneijder ve Didier Drogba’yı aldıktan sonra ‘çilek’ transferlerine ara veren Ünal Aysal, Mario Balotelli ile yeni bir bomba patlatmış olacak.

Mali açıdan sıkıntı yaşansa da bu transfer, Sneijder’den gelecek kaynakla yapılacağı için kulüp ekonomik anlamda herhangi bir sorunla karşılaşmayacak. Dördüncü yıldız konusunda kararlı olan Aysal, Balotelli’yi alarak bu konudaki iddiasını da bir kez daha ortaya koymuş olacak.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.