Piramit Haber

Aziz Yıldırım büyük hazırlık!

Spor

Fenerbahçeli futbolcular, taraftarları başkan Aziz Yıldırım'ı karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı'na çağırıyor. İşte hazırlıklar...

Ailesi ile birlikte Fransa'da tatilde bulunan Aziz Yıldırım bu akşam saat 21.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olacak. Yargıtay'ın şike davasıyla ilgili kararının ardından ailesiyle tatil için gittiği Fransa'dan bugün yurda dönecek Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı karşılayanlar arasında futbol takımı da yer alacak.

Kulüpten alınan bilgiye göre, Fenerbahçe futbol takımı, saat 21.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olması beklenen Yıldırım'ı karşılayacak. Bu arada, Fenerbahçeli futbolcular da, sosyal medyada Twitter üzerinden verdikleri mesajlarda, "Ailemizin babasını karşılamak için tüm takım saat 21.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndayız"ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'ın takım otobüsünde bir balkon konuşması yapması ve konvoy halinde Bağdat Caddesi'nde tur atması bekleniyor. Öte yandan Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulu da Yıldırım'ı havalimanında tam kadro olarak karşılayacak.
2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının karşılamaya getirilip getirilmeyeceği ise merak konusu...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.