Piramit Haber

Aykut Kocaman'dan Salih kararı!

Spor

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa yarı final rövanş maçında deplasmanda Benfica ile karşılaşacağı maçta Salih'in ilk 11'de forma giymesi bekleniyor. Webo, Meireles ve Mehmet Topal'ın oynayamadığı maçta Aykut Kocaman'ın genç yıldıza %99 forma verecek...

 Sarı-lacivertli ekipte Aykut Kocaman Kayserispor'u 2-0 yendikleri Spor Toto Süper Lig maçında Salih'i ilk 18'e almamıştı. Kocaman'ın genç yıldızı bu maça sakladığı ve ilk 11'de forma vermesi bekleniyor.
Son karar Salih
Portekiz’e salı gecesi giderek kampa giren Fenerbahçe, Benfica maçının son çalışmasını dün akşam yaptı. Sarı-lacivertli futbolcular, Luz Stadı’nda gerçekleştirilen ve sadece ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda ısınma hareketlerinden sonra maçın taktiği üzerinde durdu. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın çalışma boyunca oyuncularına özellikle takım savunması konusunda uyarılarda bulunduğu ifade edildi.

Kocaman, Benfica karşısında sahaya süreceği 11’i de belirledi. Sarı-lacivertli hoca, Kayserispor maçında kadroya almadığı Salih Uçan’a bugün 11’de forma verecek. Mehmet Topal’ın cezalı, Meireles’in sakat olması nedeniyle orta sahada sıkıntı yaşayan Aykut Kocaman, Salih ile Mehmet Topuz arasındaki tercihini genç oyuncudan yana kullanma kararı aldı. Kocaman, orta alanda ise Cristian Baroni-Selçuk Şahin ikilisini görevlendirecek.

 MUHTEMEL 11'LER
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Egemen,Yobo, Ziegler, Salih Uçan, Selçuk Şahin, Baroni, Kuyt, Caner, Sow
Benfica: Moraes, Almeida, Luisao, Garay, Melgarejo, Matic, Salvio, Perez, Gaitan, Lima, Cardozo

Nasıl tur atlar?

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda geçen hafta oynanan ilk maçı Egemen’in golüyle 1-0 kazanarak avantaj yakalayan Fenerbahçe’ye, UEFA Avrupa Ligi’nde finale çıkmak için 1-0’ın haricindeki tek farklı yenilgiler bile (2-1, 3-2, 4-3) yetiyor. Normal süre Benfica’nın 1-0’lık üstünlüğüyle biterse uzatmalara geçilecek. Skor değişmezse finalist ekibi penaltı atışları belirleyecek.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.