Piramit Haber

Avantaj Trabzonspor'un !

Spor

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Dinamo Minsk'i Henrique'nin attığı golle deplasmanda 1-0 yenerek rövanş için avantaj sağladı.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Dinamo Minsk'i deplasmanda 1-0 yendi.
41. dakikada Trabzonspor, Henrique ile öne geçti. Defansın arkasına atılan top, savunmadan da sekerek Paulo Henrique'nin önünde kaldı. Sağ taraftan ceza alanına giren Brezilyalı oyuncu, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

53. dakikada Mierzejewski'nin pasını sol kanatta alan Volkan, ceza alanına girerek iki futbolcudan sıyrıldıktan sonra şutunu çekti. Kaleci Sulima, sağına gelen topu şık bir şekilde kornere çeldi. Kullanılan köşe vuruşunda hatalı çıkan kaleci Sulima'dan önce kafa vuruşunu yapan Giray, müsait durumda topu auta gönderdi.

64. dakikada sol kanattan yine tehlikeli bir atak geliştiren ev sahibinde ceza alanına giren Veselinovic, çapraz pozisyonda şutunu çekti, direk dibinde kaleci Onur'dan seken topu Olcan uzaklaştırdı. 

82. dakikada Henrique'nin ceza alanı dışından çıkardığı sert şutta meşin yuvarlak üst direkten döndü.

Müsabakanın kalan dakikalarında iki takım adına da önemli bir pozisyon olmadı ve Trabzonspor, karşılaşmayı 1-0 kazandı. Bordo-mavililer, rövanş maçı öncesinde çok önemli bir avantaj yakaladı.

Akçay: Oyuncularımın aidiyet duyguları artıyor

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Trabzonspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay, saha içinde çok iyi bir yardımlaşma örneği gösterdiklerini belirterek, "Ofansif anlamda eksiklerimiz olduğunu fark ediyoruz ama bunları en kısa sürede çözeceğimize inanıyorum. Oyuncularımın aidiyet duyguları artıyor. Birbirleriyle ilişkileri, takım olma yolunda gittikçe güçleniyor" dedi
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.