Piramit Haber

Atletico Madrid: Acınızı paylaşıyoruz

Spor

Temsilcimiz Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid, resmi internet sitesi üzerinden Soma'da yaşanan faciayla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.

Kulübün internet sitesinde, takım arkadaşı Mario Suarez’in teselli ettiği Arda Turan’ın fotoğrafıyla yayımlanan mesajda, "Türk futbolcu, ülkesinde, 200’den fazla insanın hayatına mal olan maden kazasından çok etkilendi.
Bu sabah çok üzgün olduğu yüzünden okunuyordu. Atletico Madrid ve Arda Turan, patlama sonucu Soma’da hayatını kaybeden 200’den fazla insanın ailesinin acısını paylaşmaktadır"
denildi.
"Türk Milli Takımı’nın kaptanı Arda Turan’ın, Türkiye’nin yaşadığı bu zor anda tüm yurttaşlarına başsağlığı dilemek ister" ifadelerinin de yer aldığı mesajda, milli futbolcunun "Türk halkı için çok üzüntülü bir gün.

Tüm dünyadan taziyeler alan acılı ailelere ben de Madrid’den başsağlığı dileklerimi sunmak istiyorum. Kendim ve kulübüm adına tüm desteğimiz onlarladır" sözlerine de yer verildi.

Öte yandan bugünkü antrenmanda Arda'yı yalnız bırakmayan takım arkadaşları, yaşananlardan dolayı üzüntüye boğulan yıldız oyuncuyu teselli etmeye çalıştı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.