Piramit Haber

Atletico, Arda’ ya karşı

Spor

Aslan'ın salı günü TT Arena'da konuk edeceği Atletico Madrid, bugün sahasında Barcelona'yla kapışacak. Galatasaray'ın bu dev mücadeleye temsilci gönderip rapor hazırlatacağı öğrenildi

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Atletico Madrid, La Liga’nın 3. haftasında bugün sahasında Barcelona ile karşılaşacak.
Vicente Calderon Stadı’nda TSİ 21.30’da başlayacak olan müsabakayı Antonio Mateu Lahoz yönetecek.
Ligde ilk maçında Las Palmas’ı 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran İspanyol ekibi, 2. hafta mücadelesinde ise Sevilla’yı 3-0’la geçti. Konuk ekip Barcelona ise Atletic Bilbao’yu da Malaga’yı da tek golle geçerek 2’de 2 yapmayı başardı.

Galatasaray’ın bu mücadeleye temsilci göndererek, maçı canlı izleteceği öğrenildi. Burada hazırlanan rapor, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na sunulacak.

Astana son anda...

Aslan’ın gruptaki bir diğer rakibi Astana ise Kazakistan Ligi’nde Ordabasy’i deplasmanda 3-2 yendi. Şampiyonluk Grubu’nda ikinci maçında deplasmanda Ordabasy ile karşılaşan Astana, rakibini 90+3. dakikada attığı golle mağlup etti. Astana bu galibiyetle liderliğe yükseldi. Kazakistan’da ligin bitmesine 8 maç kaldı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.