Piramit Haber

Asya Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oldu

Spor

Asya Şampiyonlar Ligi'ndeki yarı finalislet dün ve bugün oynanan çeyrek final rövanş maçları sonunda belli oldu. Dün yarı finale çıkan Suudi Arabistan’ın El İttihad ve El Ahli takımlarından sonra bugün de Özbekistan Bunyodkor ve Güney...

Asya Şampiyonlar Ligi'ndeki yarı finalislet dün ve bugün oynanan çeyrek final rövanş maçları sonunda belli oldu.

Dün yarı finale çıkan Suudi Arabistan’ın El İttihad ve El Ahli takımlarından sonra bugün de Özbekistan Bunyodkor ve Güney Kore’nin Ulsan Hyundai takımları adlarını yarı finale yazdırdı. Normal süresi 2-2 biten bugünkü ilk yarı final maçının ek uzatma süresinde Avustralya'nın Adelaide United takımını 3-2 yenen Özbek ekip Bunyodkor, yarı finale çıkan üçüncü takım oldu. Son yarı finalisti belirleyen karşılaşmada Kralbet ise deplasmanda rakibi El Hilal’ı 4-0 gibi farklı bir skorla yenen Ulsan Hyundai gülen taraf oldu.

Asya Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk yarı final maçı 22 Ekim’de Suudi Arabistan El İttihat ile El Ahli akımları arasında oynanacak.

İkinci yarı final maçında ise 24 Ekim’de Özbekistan’ın Bunyodkor ile Güney Kore’nin Hyundai karşı karşıya gelecek. Yarı finaldeki bu iki karşılamanın rövanşı ise 31 Ekim’de oynanacak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.