Piramit Haber

Aslan'a dev hazine: 1-4

Spor

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker'de Galatasaray'ı ağırladı. Cim Bom, Bordo Mavililer'i deplasmanda 1-4 mağlup etti. Aslan'ın gollerini, Sneijder(2), Selçuk ve Umut, Trabzonspor'un tek golünü Adrian penaltıdan kaydetti.

Karşılaşma dengeli başlayan iki ekip maçın ilk dakikalarında kayda değer pozisyonlar bulamadı. ilk 30 dakikasından sonra Sarı Kırmızılılar, oyun üstünlüğünü eline aldı. Galatasaray'da Selçuk İnan, 38. dakikada Selçuk İnan'ın ceza yayına yakın bir yerden müthiş bir şut çıkardı, kaleci Onur Kıvrak, topu son anda kornere çeldi.
Maçın 41. dakikasında yine Selçuk İnan, Trabzonspor kalesini yokladı ama Onur yine gole izin vermedi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarının 47. dakikasında Paolo Henrique'nin defansın arkasına attığı pasa hareketlenen Yusuf Erdoğan plase vurdu fakat top auta çıktı. 51. dakikada Yekta Kurtuluş, topu Trabzonspor yarı sahasına taşıdıktan sonra Semih'e ulaştırdı, genç oyuncu altıpasa çıkardığı topu Galatasaray'ın son zamanlarda kritik gollerinde imzası olan Hollandalı Wesley Sneijder, topun gelişine nefis vurdu ve gol perdesini açtı. 0-1 Sarı Kırmızılıların ikinci golü bulması gecikmedi, Selçuk İnan 56. dakikada attığı güzel frikik golüyle farkı 2'ye çıkardı.
Dakikalar 60'ı gösterdiğinde Trabzonspor, Telles'in Olcan'a yaptığı hareket sonucunda penaltı kazandı. Bordo Mavili ekipte Adrian penaltı gole çevirdi ve farkı 1'e indirdi.
73. dakikada maça sağ bek olarak çıkan Semih Kaya, sağ taraftan topu içeriye doğru çıkardı. Telles'in yerine oyuna giren arka direkte Umut Bulut bu pası gole çevirdi ve skoru 3-1 yaptı.


83. dakikada yine Wesley Sneijder, yine sahneye çıktı. 30 metreden attığı muhteşem frikik golüyle skoru 4-1'e getirdi ve maçta başka gol olmadı. Böylelikle Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılma umudunu son maça taşıdı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.