Piramit Haber

Arşavin: Çocukken otobüs şoförü olmayı hayal ediyordum

Spor

İngiliz Arsenal takımında top koşturan Rus oyuncu Andrey Arşavin bir gazeteye verdiği röportajda, çocukken otobüs şoförü olmak istediğini söyledi.2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yıldızı parlayan Rus oyuncu Andrey Arşavin yaşamı...

İngiliz Arsenal takımında top koşturan Rus oyuncu Andrey Arşavin bir gazeteye verdiği röportajda, çocukken otobüs şoförü olmak istediğini söyledi.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yıldızı parlayan Rus oyuncu Andrey Arşavin yaşamı ve kariyeri ile ilgili röportaj verdi. Arşavin, Rus gazetesine futbola başlaması, çocukluk hayalleri ve yaşam tarzı ile ilgili bazı bilgileri paylaştı.

Çocukken otobüs şoförü olmayı hayal ettiğini dile getiren Arşavin, “Otobüste seyahat ettiğimde şoföre yakın durarak onun nasıl hareket ettiğini izlerdim. Ama orada durmama pek izin vermezlerdi. Hemen büyüyüp otobüs şoförü olmayı hayal ediyordum.” diye konuştu.

FUTBOL BABA MESLEĞİ SAYILIR

Futbolu çok sevdiğini anlatan Sekabet yıldız oyuncu, babası ve dayısının da futbolcu olduğunu söyledi. Arşavin, “Futbol baba mesleği sayılır. Dayım futbolcuydu ve uzun süre antrenörlük yaptı. Babam da iyi futbolcu sayılırdı. Zaten kendisi beni futbol okuluna getirdi.” dedi.

LÜKS VİLLA VE YAT ALAN FUTBOLCULARI ANLAMIYORUM

Arşavin, gazetecinin diğer futbolcular gibi pahalı mal varlıklarınız bulunmuyor sorusuna ‘Ne gerek var’ yanıtını verdi. Deneyimli futbolcu, “Şu an geniş ve rahat bir dairede oturuyoruz, daha fazlasına ne gerek var. Mütevazi hayat yaşıyorum. Ayrıca, 20 odalı villa, lüks yat ya da ada alanları da pek anlamıyorum.” şeklinde konuştu.

2009 yılında Zenit takımından Arsenal’e transfer olan Andrey Arşavin 133 maçta 30 gol attı. Son dönemde yaşadığı forumsuzluk yüzünden takımında yedek kalan Arşavin, Fabio Capello tarafından da Rus Milli Takım kadrosuna alınmadı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.