Piramit Haber

Arena'da ilk 11 belli oldu

Spor

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının en önmeli maçında Galatasaray ile Beşiktaş karşılaşıyor. Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın ilk 11'leri belli oldu.

Mancini ve Bilic sürpriz değişikliklere imza attı. Mancini yeni transfer Veysel Sarı ve Telles'i ilk 11'de oynatırken, Hırvat hoca ise Necip Uysal'a savunmanın sağında görev verecek. Maçı Skorer'den canlı ve görüntülü olacak izleyebilirsiniz. Bu maçın golleri maç bittikten 1 saat sonra SKORER'de olacak...
Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak dev maçı, kariyerinde 16. derbisine çıkacak FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi olarak Süleyman Özay, ilave yardımcı hakemleri olarak da Süleyman Abay ile Hakan Ceylan görev yapacak.

Lig TV'den naklen yayınlanacak olan mücadeleyi dilerseniz Skorer Canlı ve Görüntülü Anlatım Sayfası'ndan da takip edebilirsiniz.

Yorumlar ve soruları için twitter etiketimiz: #galatasaraybesiktascanli

ZİRVE İÇİN KRİTİK VİRAJ
Lider Fenerbahçe'nin takipçileri Beşiktaş ile Galatasaray, yarınki randevuda zirve yarışından kopmamak için mücadele edecek. 47 puanla 22. haftaya lider giren Fenerbahçe'nin ardından ikinci sıradaki Beşiktaş'ın 42, üçüncü Galatasaray'ın ise 41 puanı bulunuyor.

GALATASARAY 7 MAÇTIR KAYBETMİYOR
Beşiktaş, Galatasaray ile yaptığı tamamı Süper Lig'e dahil son 7 maçı da kazanamadı. Rakibi karşısında son galibiyetini 30 Nisan 2011 tarihinde BJK İnönü Stadı'nda 2-0'lık sonuçla alan siyah-beyazlılar, daha sonraki 7 maçta 4 kez yenildi, 3 kez de berabere kaldı, taraftarlarına 3 puan hediye edemedi.

İşte ilk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Semih, Hakan, Telles, Veysel, Ceyhun, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba

Beşiktaş: Tolga, Franco, Dany, Necip, Motta, Atiba, Veli, Gökhan Töre, Oğuzhan, Olcay, Almeida

İki takımın yedek kulübeleri

Galatasaray: Aykut, Gökhan Zan, Emre Çolak, Yekta, Umut Bulut, Hajrovic, Sabri Sarıoğlu

Beşiktaş: Cenk, İsmail Köybaşı, Fernandes, Kerim, Uğur Boral, Serdar Kurtuluş, Ömer Şişmanoğlu
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.