Piramit Haber

Arda Turan İçin Tarihi Teklif

Spor

İşte Arda’nın yeni işi… Türkiye’de bir ilk!

Barcelona formasıyla ülkemizi temsil eden Arda Turan kazandığı para ile yatırımlara da devam ediyor.

Barcelona formasıyla ülkemizi temsil eden Arda Turan kazandığı para ile yatırımlara da devam ediyor.

Arda Turan bu kez spora yatırım yaptı ve Türkiye’nin ilk sporcu kariyer yönetimi ajansını açtı.

Şirketin başında ise geçtiğimiz aylarda GQ Türkiye dergisinin Genel Yayın Yönetmen’liğini bırakan Okan Can Yantır getirildi.

Okan Can Yantır bir süredir Arda Turan’ın kariyer yönetimine danışmanlık yapıyordu.

İkili beraber çalışmaya başladıktan sonra Arda Turan’ın sosyal medya paylaşımlarında gözle görülür profesyonel değişiklikler yaşanmıştı.

Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından şirketin açılışını duyurmuştu.

Türkiye’nin ilk sporcu kariyer yönetimi ajansı ile ilk çalışan isim Darüşşafa forması giyen aynı zamanda Arda Turan’ın yakın arkadaşı olan Birkan Batuk oldu.

Şirketin çalıştığı ikinci sporcu ise Cedi Osman oldu. Şirket her çalıştığı sporcu için özel logolar hazırlıyor.

Arda Turan’ın yeni şirketinin Instagram paylaşımları ise dikkat çekici… 

Çinliler, Arda Turan'ın 125 Milyon Euro'luk Serbest Kalma Bedelini Ödemeyi Planlıyor

Çin takımı, Barcelona forması giyen Arda Turan için görüşmelere başladı. Çinliler Katalanları ikna edemezse 125 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini ödemeyi planlıyor.

Son dönemde yaptığı astronomik transferlerle dikkat çeken bir Çin Ligi kulübü, Barcelona'da forma giyen 30 yaşındaki milli futbolcu Arda Turan için kesenin ağzını açtı ve 4 senelik sözleşme için 100 milyon Euro önerdi.

Haberlere göre, milli futbolcunun menajeri, gelecek hafta, transferin 1 Mart'a kadar sürdüğü Çin'e giderek Arda için yapılan teklifin detaylarını görüşecek.

41 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Arda'nın 2015 yılında 34 milyon Euro bonservis bedeli + 7 milyon Euro bonusla toplam 41 milyon Euro ve 8 milyon Euro yıllık ücretle transfer olduğu Barcelona ile yaptığı 5 yıllık sözleşmede "125 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi bulunduğu öğrenildi. Çin kulübü, Arda için Barcelona'ya ödeyeceği bu rakamı aşağıya çekmeye çalışıyor.

Bu teklifle milli futbolcumuz Barcelona'da 1,5 yılda kendi aldığı yıllık ücreti 3 katına, bonservis bedelini de dört katına çıkarmış olacak.

SERBEST KALMA BEDELİ ÖDENİRSE DÜNYANIN EN PAHALISI OLACAK

Arda 125 milyon Euro bonservis bedeli ödenmesi halinde ise dünyanın en pahalı transferi olacak. Transferde en yüksek bonservis bedeli 105 milyon Euro ile Manchester United tarafından Paul Pogba için ödendi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.