Piramit Haber

Amrabat Mancini'yi düşündürüyor

Spor

Devre arasında Galatasaray’dan Malaga’ya kiralanan Noureddine Amrabat ile Valencia ciddi şekilde ilgileniyor

 2012-2013 sezonun başında Kayserispor'dan 8 milyon euro bedelle transfer edilen Noureddine Amrabat Galatasaray'da beklenen performansı gösterememişti.
Fakat devre arasında Malaga'ya kiralanan Faslı oyuncu takımın vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. Öyle ki Malaga sezon sonunda bonservisini satın almak istiyor. Fakat onu isteyen tek kulüp Malaga değil.
VARGAS'IN YERİNE

İspanyol basınında çıkan haberlere göre Valencia da 27 yaşındaki oyuncu ile yakından ilgileniyor. Takımda kiralık olarak forma giyen Eduardo Vargas'ın yerine bir transfer düşünen Valencia teknik direktörü Pizzi'nin Amrabat'ın İspanya'daki performansından oldukça etkilendiği ifade ediliyor.
Amrabat dün akşam Real Betis ile oynanan maçta iki asist ile oynarken galibiyetin en önemli mimarlarından biri olarak göze çarptı.
MANCİNİ'NİN İŞİ ZOR

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'yi sezon sonunda zor bir karar bekliyor. Yabancı sınırlaması nedeniyle bu sezon Galatasaray'da pek fazla forma şansı bulamayan Amrabat son dönemdeki performansıyla İtalyan teknik adamın gözüne girebilir. Bakalım Mancini sezon sonu onu takımda tutup ondan faydalanma yoluna mı gidecek yoksa satıp yabancı transferlere kaynak mı yaratacak?
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.