Piramit Haber

Alper Potuk kadro dışı...

Spor

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesinde müjdeyi verdi.

 Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Twitter üzerinden Sarı-Lacivertli taraftarlara müjdeyi verdi.
Ekşioğlu, sakatlığı bulunan ve derbide oynayıp oynamayacağı belirsiz olan Alper Potuk'un kadroya dahil edileceğini söyledi.
İlhan Ekşioğlu, tweetinde "ALPER yarın kadroda, 18 lik kadroda" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü asbaşkanlarından İlhan Ekşioğlu, Alper Potuk'un yarın oynanacak Galatatasaray derbisinde 18 kişilik kadroda yer alacağını kişisel twitter hesabından duyurdu.

AKHİSAR MAÇINDA SAKATLANMIŞTI
İlhan Ekşioğlu, twitter adresi @eksiogluilhan'dan yaptığı açıklamada, bir süredir takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren yetenekli futbolcu Alper'in yarınki maçta 18 kişilik kadroda yer alacağını bildirdi.

Alper Potuk Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Akhisar Belediyespor maçı öncesi yapılan antrenmanda sağ arka adalesinden sakatlanmıştı.
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Twitter üzerinden Sarı-Lacivertli taraftarlara müjdeyi verdi. Ekşioğlu, sakatlığı bulunan ve derbide oynayıp oynamayacağı belirsiz olan Alper Potuk'un kadroya dahil edileceğini söyledi.

İlhan Ekşioğlu, tweetinde "ALPER yarın kadroda, 18 lik kadroda" ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.