Piramit Haber

Almanya'dan iyi haber

Spor

Fenerbahçe'nin temasta olduğu Mehmet Ekici'de sıcak saatler yaşanıyor. Werder Bremen, milli oyuncuyla ipleri kopardı. Alman ekibi, yıldız futbolcu için 5 milyon Euro olan bonservis bedelini de 3'e düşürdü

Diego Ribas transferinin ardından yeni bombalar patlatmaya hazırlanan Fenerbahçe, çalışmalarını gizlice yürütürken, gündemindeki Mehmet Ekici’yle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.
24 yaşındaki orta sahanın kulübü Werder Bremen, bu oyuncuyla yollarını kesin olarak ayırmaya karar verdi, bonservisi konusunda da indirime gitti.

Alman ekibi, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan milli oyuncunun 5 milyon Euro olan bonservis bedelini 3’e düşürdü. Bremen’de bu sezon 12 maçta oynayan Mehmet için birçok takımın takipte olduğu öğrenilirken, yıldız oyuncu da tüm teklifleri değerlendireceğini söyledi. Sakatlığı nedeniyle bu sezon fazla şans bulamayan Mehmet, Alman basınına yaptığı açıklamada, “Kulübede oturmaktan bıktım.

Sakatlığımdan dolayı bekleneni veremedim ama yeni sezonda her şey daha güzel olacak” sözlerini sarfetti.
En iyi teklif Fener’den
Werder Bremen’den ayrılacak olan Mehmet’e, Avrupa’nın farklı kulüplerinden gelen teklifler gelirken, en yüksek parayı Fenerbahçe’nin verdiği belirtildi.

Bu arada geçtiğimiz sezon Bremen’den yıllık 1.8 milyon Euro kazandığı,
Sarı-Lacivertliler’in de bu rakama yakın bir teklif sunduğu ifade edildi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.