Piramit Haber

Alman yıldız, Türk dönercide olay çıkardı!

Spor

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund forması giyen Kevin Grosskreutz'un, yemek yediği bir dönercide kendisini rahatsız eden genç bir taraftara döner fırlattığı iddia edildi.

Bundesliga ekiplerinden BVB Dortmund'un star oyuncularından ve Almanya Milli Takımı oyuncusu Kevin Groskreutz (25) 'un başı, Köln'de bir Türk dönerciden aldığı döneri yerken belaya girdiği belirtildi.

Almanya'nın en çok satılan gazetesi Bild'in haberine göre, takım arkadaşı Julian Schieber ile Köln sokaklarında gezmeye çıkan bundesliga oyuncusu Kevin Groskreutz, Türk dönercisi Beysan Döner'den aldığı ve yemeğe başladığı döneri, yanlarına yaklaşan ve sözlü sataşmada bulunduğu iddia edilen bir iki kişinin üzerine fırlattığı belirtildi.

Kevin Groskreutz'in sinirlenip fırlattığı dönerin yüzüne geldiği belirtilen Marco B. (34) adlı vatandaşın en yakın polis merkezine giderek, bundesliga starı Kevin Groskreutz'undan şikayetçi olduğu kaydeldi.

Bild, bayan arkadaşı Romina R. (29) ile FC Köln'ün yenide bundesliga'ya yükselme kutlamalarından dönen Marco B.'un polis karakolunda, "Kevin Groskreutz'un fırlattığı döner, direk yüzüme geldiği ve gözlerim zarar gördü, kendisinden şikayetçiyim" şeklinde anlattığını ve şikayetçi olduğu aktardı.


Bild, dönerle başı belaya giren Kevin Groskreutz'un şu sözlerine de yer verdi: "Daha yeni döneri yemeğe başladığım sırada, yanımıza yaklaşan ve içinde hakaret vari sözlerin bulunduğu bir marşı(şarkı) söyleyenlere kızıp, elimdeki döneri fırlattım.Evet, döneri fırtlatmam doğru birşey değil, ama bir anda oldu, yaşananlardan dolayı çok üzgünüm".

Bild, olayın Beysan Döner'in önünde(yakınında) yaşanması nedeniyle Beysan Döner çalışanlarından olan Şahin Muratdağ(40)'ın, olayla ilgili sözlerine yer verdi.

Şahin Muratdağ'ın, "Kevin Groskreutz arkadaşıyla çok acılı döner aldı,
o sırada yanına yaklaşan kişiler kendisiyle resim çekilmek istediğini söylediğinde, Dortmundlu oyuncu özel gününde olduğu için bunu yapamayacağını söyledi.

Sonra aralarında nasıl bir tartışma yaşandığını fark etmedim, ama dönerin fırlatıldığını gördüm" diye anlattığını ayrıca okurlarına aktardı.Bild haberin son bölümünde, "ama döner nereye uçtu?Bununda olayla ilgili soruşturma başlatan polisin çalışmasına kaldı" şeklinde yorum yaptı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.