Piramit Haber

Alex'e kefil değilim

Spor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulüple ilişkisi hafta başında resmen kesilen futbol takımının eski kaptanı Alex de Souza hakkında sert açıklamalar yaptı.Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli takımın UEFA Avrupa Ligi'nde...

İSTANBUL

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulüple ilişkisi hafta başında resmen kesilen futbol takımının eski kaptanı Alex de Souza hakkında sert açıklamalar yaptı.

Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli takımın UEFA Avrupa Ligi'nde yarın deplasmanda Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımıyla yapacağı (C) Grubu ikinci maçı için kafilenin Almanya'ya hareketinden önce Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Gerekirse saniyede karar veriririm

Başkan Aziz Yıldırım; kulüp asbaşkanı Ali Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ve tercüman Samet Güzel'in de yer aldığı basın açıklamasında, Alex'in, ''8 yıllık geçmişime 3 dakikada karar verdiler'' ifadesiyle ilgili, ''Ben Fenerbahçe'nin menfaatleri için gerekirse saniyede karar veririm. Öyle 3 dakika falan yok, saniyede karar veririm. Zamanında nasıl kalması için alkışladım, dirayet gösterdiysem, bugün de gitmesi gerektiğine inandığım için bu kararı verdim. Eğer Alex Fenerbahçe Başkanı'nın üzerine çıkmışsa o zaman ya başkan gider ya Alex gider. Bunu kamuoyu da böyle bilsin'' ifadelerini kullandı.

"Ben varım" dediği müddetçe buradadır
''Saha içindeki Alex'e ben de kefilim, ama saha dışındaki Alex'e Güvenilir Casino Siteleri değilim'' diyen Aziz Yıldırım, şunları kaydetti:

''Kimse Fenerbahçe Kulübü'nden daha büyük değildir. Ne Aziz Yıldırım, ne Aykut Kocaman, ne Alex, ne de bir başkası... Tek büyük vardır, o da Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe'yi biz 14 senede büyük bir kurum haline getirdik, onu yerle bir edemeyiz. Biz korkak adamlar değiliz, kimseden korkmayız. Verdiğimiz kararın da arkasında dururuz. İnanmadığımız şeyi yapmayız. Aykut Kocaman da, Aziz Yıldırım olduğu müddetçe, kendisi 'Ben varım' dediği müddetçe buradadır. Ben de buradayım.''

''Alex'i hepinizden çok seviyorum''

Brezilyalı futbolcu için 50 bin kişinin statta ''dışarı'' diye bağırdığı zaman tek başına Alex'e destek olduğunu anlatan Aziz Yıldırım, ''Alex'i ben de seviyorum, hepinizden çok seviyorum. 50 bin kişi 'dışarı' diye bağırdığı zaman tek başıma kalkıp ben ve arkadaşlarım alkışlayıp arkasında durduk. Sonraki süreçlerle ilgili bütün açıklamaları ben kendisi konuştuktan sonra yapacağım'' diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.