Piramit Haber

Alex Song'dan itiraf

Spor

Ada'da West Ham United formasıyla mücadele veren Alex Song, L'Equipe'e verdiği demeçte, kariyeriyle alakalı önemli bir itirafta bulundu.

Futbol yaşantısını Premier Lig ekibi West Ham United'da sürdüren Alex Song, yaz transfer dönemine ilişkin önemli bir itiraf yaptı.
Bonservisi İspanya La Liga'nın köklü kulübü Barcelona'da bulunan Kamerunlu yıldız, Fransız gazetesi L'Equipe'e verdiği özel röportajda, "İtalya'da Napoli veya Roma formalarıyla ya da Türkiye'de Şampiyonlar Ligi'nde yer alabilirdim.

Fransa'da Marsilya forması bile giyebilirdim. Fakat benim önceliğim İngiltere'ye dönmekti, tabii ki ailemin de. Burayı seviyoruz. Çok iyi tanımadığım bir kulüp buldum, ancak şu anda her şey oldukça güzel ilerliyor" şeklinde konuştu.

Prandelli istemişti
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli, yaptığı açıklamayla Alex Song'u kadrosunda görmek istediğini yönetime ilettiğini belirtmiş, bu arzusunun gerçekleşmediğini vurgulamıştı. İtalyan teknik patron, Sarı-Kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan bildirisinde, "Göreve başladıktan sonra Pato, Ibarbo, Doria, Balanta, Marcelo, Douglas, Campbell ve Song gibi oyuncuların transferi için iletişime geçmiştik. Ve bu isimlerden en az ikisini kadromuza katmak istiyorduk. İmzayı attıktan 20 gün sonra ise bunun tam tersine Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Hanım, samimi bir şekilde, ekonomik olarak böyle bir gücümüzün olmadığını söyledi" ifadelerine yer vermişti.

'Arsenal'e dönmeyi çok istedim'
Eski kulübü Arsenal'de yeniden top koşturmayı çok arzuladığını dile getiren 27 yaşındaki Song, "Dönmeyi çok istiyordum ama beni istemediler. Hayat bu, onlara kızgın değişim. Cesc Fabregas da Arsenal'de yine yer almak istedi, fakat sözleşmesindeki geri alma maddesini aktif etmeyi tercih etmediler. Oldukça sürprizdi. Onun Chelsea'de yaptıklarını takip ediyorum, daha önce olduğundan çok iyi seviyede" ifadelerini kullandı.

'Barça'da çok şey öğrendim'

Kamerunlu orta saha oyuncusu, 'Barcelona'ya transfer olman hata mıydı?' şeklindeki soruyu, "Hayır. Orada çok şey öğrendim. Artık çok daha olgun bir oyuncuyum. La Liga'ya saygısızlık etmek istemem ama Barça'daki antrenman seviyeleri maçlardan daha üst düzeydeydi. Çünkü her gün Messi, Xavi, Sanchez, Fabregas ve daha nice kaliteli futbolcuya karşı oynuyordunuz" diye yanıtladı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.