Piramit Haber

Alex De Souza: Pazartesi herşeyi açıklayacağım

Spor

Fenerbahçe Kulübü ile yollarını ayıran Brezilyalı futbolcu Alex De Souza, başkan Aziz Yıldırım'ın sarı - lacivertli kulüpleki 8 yıllık senesini 3 dakikada kararlaştırdığını söyledi.Brezilyalı yıldız futbolcu, www.alex10.com.br adlı...

Fenerbahçe Kulübü ile yollarını ayıran Brezilyalı futbolcu Alex De Souza, başkan Aziz Yıldırım'ın sarı - lacivertli kulüpleki 8 yıllık senesini 3 dakikada kararlaştırdığını söyledi.

Brezilyalı yıldız futbolcu, www.alex10.com.br adlı kendisine ait siteden yaptığı açıklamada Kasımpaşa'ya 2 - 0 kaybettikleri maçın ardından teknik direktör Aykut Kocaman'ın soyunma odasına gelerek istifa ettiğini, ardından da başkan Aziz Yıldırım'ın odaya girerek futbolculara birçok şey söylediğini açıkladı.

Pazar günü idmana gittiğinde teknik direktör Aykut Kocaman'ın kendisini odasına çağırarak kadro dışı bırakıldığını tebliğ ettiğini kaydeden Alex, şu ifadeleri kullandı: "Ben de bunun bir gerekçesi olması gerektiğini söyledim ve nedenlerini merak ettim. O da bana Jestbahis 'Ben bu takımın teknik direktörü ve lideriyim; sen de büyük ve güçlü bir oyuncusun. Soyunma odasında benim fikirlerime karşı olmanı kabul edemem. Bunun için bu kararı aldım"

Alex de Aykut Kocaman'a "Doğru, kararları başkan alır ve ileride neler olacağını göreceğiz." cevabını verdiğini kaydederek, şöyle devam etti: "
Saat 16.15'te başkanın kulüpteki ofisine gittim ve saat 16.18'e kadar kaldım. 8 yılımı geçirdiğim takımdaki kararımı, başkan 3 dakikada verdi. Konuşabileceğimi söyledi. Ben de teknik direktör Aykut Kocaman'ın takımla antrenman yapamayacağımı ve tek başına çalışmam gerektiğini söyledi. Nedenini merak ediyorum.? diye sordum. Başkanım da bana 'Karar senin ya tek başına antrenman yaparsın ya da gidersin' dedi. Ben Önümüzdeki Pazartesi günü bir basın toplantısını düzenleyeceğim. Fenerbahçe taraftarlarına herşeyi anlatacağım. Brezilya'ya herşeyiyle açık bir şekilde dönmek için bunu borçluyum."

Yorumlar (1)

yılmaz berke 12 Yıl Önce

bir beşiktaşli orak yorumunu dört gözle bekiyorum...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.