Piramit Haber

Alanya’dan dev kampanya

Spor

ALANYA Gazeteciler Cemiyeti (AGC), Spor Toto 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Alanyaspor için ’Haydi Alanya, hep birlikte birinci lige’ sloganıyla destek kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında Alanyaspor Kulübü’nde basın toplantısı düzenleyen AGC Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim, üyeler ve gazeteciler, kampanyanın içeriği hakkında kamuoyuna açıklama yaptı. Toplantıya Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Mali Başkan Ahmet Paşaoğlu ve Başkan Yardımcısı Taylan Gündeşlioğlu da katıldı.
KASANIN DOLMASI ÖNEMLİ
AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanya’nın bayrağını taşıyan Alanyaspor’un kasasının dolmasının şampiyonluk için çok önemli olduğunu söyledi. Şampiyonluğa oynayan takımın kurulması için yönetim kurulunun elini taşın altına koyduğunu, ancak şehirden istenilen desteği bulamadıklarını belirten Dim, ’Şampiyonluk demek, Alanya’nın tanıtımına ve kış turizmine katkı demektir. Karşılıksız bir hibeden söz etmiyoruz. En azından 12-13 bin kapasiteli stadın dolması, bilet satılması ve kaynak yaratılması anlamına geliyor. Ben işadamları ve turizmcileri katkıya davet ediyorum’ dedi.

600 MAÇ BİLETİ ALDI

Kampanyaya 600 maç bileti alarak destek veren Gökalp İnşaat ve Sandıklı Safran Termal Otel Genel Koordinatörü Haluk Şentürk, 6 bin liralık çeki Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu’na verdi.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.