Piramit Haber

Akdeniz Oyunları tecrübe getirecek

Spor

İngiliz Bakan Robertson, Türkiye'nin Akdeniz Oyunları'ndan edineceği tecrübenin İstanbul'u 2020 Olimpiyatları'na hazırlayacak bir fırsat olduğunu söyledi...


ANKARA - İnci Gündağ 

İngiltere'nin ev sahipliği yaptığı 2012 Londra Olimpiyatları'ndan sorumlu bakan olarak görev yapan İngiltere Spor ve Turizm Bakanı Hugh Robertson AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'un 2020 Olimpiyat Oyunları adaylığını ve uluslararası spor gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

İngiliz BakanHugh Robertson, Mersin'de Haziran ayında yapılacak 2013 Akdeniz Oyunları'na değinerek, ''Türkiye'nin büyük bir başarı yakalayacağından hiçbir şüphem yok. Türkiye, Avrupa ve Asya arasındaki pozisyonu ile kıskandırıcı bir özelliğe sahip. Çok güçlü şekilde gelişen bir pazara sahip aynı zamanda. Bu oyunlar Türkiye'de düzenlediği için birçok pozitif ve umut veren sebep var. Türkiye'nin Akdeniz Oyunları'ndan edineceği tecrübe, İstanbul'u 2020 Olimpiyatları'na hazırlayacak bir fırsat. İstanbul'un 2020 Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği şansı çok yüksek'' diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.