Piramit Haber

Akçay: Tur Atladığımız için Mutluyuz

Spor

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında turu atladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında turu atladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Akçay, uzun süre ilk turu geçemeyen camiaya önemli bir mesaj verdiklerini belirterek, "İlk yarıda rakibin bize yaptırmak istediklerini yaptık. İkinci yarıda kendi kalitemizi, teknik etkinliğimizi devreye soktuk ve bence değişim orada başladı. Bu değişim iyi bir sonuç verdi. Uzun süre ilk turu geçemeyen camiamız için önemli bir mesaj oldu. Tur atladığımız için mutluyuz" dedi.
Dinamo Minsk'i iyi analiz edeceklerini de belirten Akçay, " UEFA'ya vereceğimiz yeni listeye belki Malouda eklenebilir. Onun dışında şu anda listeye eklenecek farklı bir durum yok. Ancak Trabzon'da bıraktığımız arkadaşlardan birkaç tanesi de listeye girebilir. Önemli olan Trabzonspor'un ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir enerji yaratmaktır. Antrenör arkadaşımız Minsk maçını izledi. Ön bilgiler yarın elimizde olacak. Sağlıklı bir değerlendirme yapacağız. Minsk'in Derry City'den bir iki gömlek üstün olduğu ortaya çıkabilir. Biz de vitesimizi büyüterek bu farkı kapatabilecek kapasiteye ve Güce sahibiz" dedi. Akçay, Malouda'nın gelişinin orta sahadaki rekabeti de artıracağını vurgu yaptı. Akçay, Derry maçında sakatlanan Giray Kaçar ile ilgili olarak ise, "Beyinle ilgili bir hasar yok. Cerrahı bekliyoruz" diye konuştu. 

HENRİQUE: İKİ GOL ATIP BİR DE ASİST YAPTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM 

Brezilyalı futbolcu Henrique ise ilk yarıda oyunu domine edemediklerini vurgulayarak, "İkinci yarıda topu yere indirdik ve rakipten daha çok koştuk. Bunları yaptık, sonuçta 3-0'lık net bir skor ortaya çıktı. Bu skora iki gol ve bir asist yaparak katkı sağladığım için de çok mutluyum" dedi
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.