Piramit Haber

Adım adım KARTAL'da imzaya!

Spor

Yeni sezon öncesinde 10 numara boşluğunu Lanzini'yle kapatmak isteyen Beşiktaş, 21 yaşındaki oyuncu konusunda mutlu sona yaklaştı. Genç yıldız için 6 milyon Euro isteyen River Plate'e 5 milyon öneren Kartal, yakın zaman içinde transferi resmiyete dökmeyi planlıyor

Transferde önceliğini 10 numaraya veren Beşiktaş, bu amacı doğrultusunda kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği Manuel Lanzini konusunda sıcak saatler yaşıyor.
Genç oyuncu için ilk olarak kapıyı 7.5 milyon Euro'dan (22 milyon TL) açan River Plate'le yaptığı pazarlıkların sonucunda bu rakamı 6 milyon Euro'ya (18 milyon TL) kadar indirten Siyah-Beyazlılar'ın, önümüzdeki hafta içinde bu transfere nokta koymayı planladığı öğrenildi.

Önceki akşam İstanbul'a gelen River Plate'li bir yöneticiyle görüşen İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin ilk etapta 4 milyon Euro'luk (12 milyon TL) bir öneri sunduğu ve son olarak teklifi 5 milyon Euro'ya (15 milyon TL) yükseltmesinin ardından tarafların büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi.

Siyah-Beyazlılar'ın, yakın zamanda River Plate'le 5.5 milyon Euro'ya (16 milyon 300 bin TL) el sıkışmasına kesin gözüyle bakılırken resmi imzaların 29 Haziran'daki Almanya kampı öncesinde atılması ön görülüyor.

Lanzini'ye 4 yıllık imza
Arjantinli yıldız Manuel Lanzini için kulübü River Plate'le büyük ölçüde anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar'ın, 21 yaşındaki futbolcuyla uzun süreli bir kontrat yapmayı planladığı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar'ın, başarılı orta alan için yıllığı 1.3 milyon Euro'dan (3 milyon 800 bin TL) 3+1 yıllık kontrat hazırladığı bildirildi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.