Piramit Haber

Adanaspor’da derbi hazırlıkları

Spor

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, bu hafta sonunda Adana derbisinde karşılaşacağı Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesislerinde çalışan turuncu beyazlılarda, sakatlıkları devam eden...


PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, bu hafta sonunda Adana derbisinde karşılaşacağı Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesislerinde çalışan turuncu beyazlılarda, sakatlıkları devam eden Tolgahan, İlkem ve Tayfun’un derbi maçında forma giyemeyecekleri açıklandı. Arka adalesinde ikinci derece yırtık tespit edilen Rahman’ın durumu belirsizliğini koruyor.
Bu arada pazar günü oynanacak maç öncesinde ev sahibi takımın Adana Demirspor olması nedeniyle Adanaspor taraftarlarında bulunan kombine biletler geçersiz olacak. Turuncu beyazlı taraftarların oturacağı güney kale arkası için 2 bin 400 bilet bastırıldı. Ayrıca karşılaşmayı maraton tribünden izleyecek Adanasporlu Restbet taraftarlar için (Adana Demirspor kombine sayıları düşüldüğü zaman) 2 bin 750 adet bilet bastırılmış oldu.
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, maçın şölen havasında geçmesini ve rekabetin sahada olması gerektiğini söyledi. Her iki takım taraftarlarının da bu mutluluğu ve coşkuyu yaşaması gerektiğini belirten deneyimli teknik adam, “Sonuçta bir müsabaka oynanacak. Kazanan kaybeden olabilir. Herkes bu karşılaşmadan zevk almalı ve olaya bu şekilde yaklaşmalı. Her iki takım taraftarlarının da duyarlı olacağına yürekten inanıyorum.’’ dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.